Όσα έγιναν στην Α’ ΕΠΣΘ

Δε σταμάτησε ούτε στο Βελεστίνο ο Σαρακηνός και μετά από ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στο Ρήγα, προελαύνει μόνος στη κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα έγιναν στην 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ:

Αγία Παρασκευή – Αίας 0-3

Ακόμη μια σημαντική νίκη πήρε ο Αίας, εκτός έδρας στην Αγία Παρασκευή. Στο 43′ άνοιξε το σκορ με τον Κατσαβριά να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 0-1, ενώ στο 47′ το 0-2 έκανε ο Χειλάς μετά από λάθος του τερματοφύλακα. Τέλος, στο 65′ ο Αραπίτσας με πλασέ έγραψε το τελικό 0-3. Δοκάρι είχε η Αγία Παρασκευή στο 20′, ενώ τραυματίας αποχώρησε για τον Αίαντα ο Παπανικολόπουλος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κοντοστάθης, Αντωνίου, Παπαδήμος (63′ Βαρελόπουλος), Λούμπαρδος, Κούκιος, Τσίλογλου (83′ Τόγιας), Μαστακούλης, Ζάχαρης (68′ Πιτσάβας), Καραγιάννης, Μαυροζούμης, Μεγαγιάννης (73′ Γκέκος).

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος (74′ λ.τρ. Γ. Λαγός), Μακανίκας, Πλαβός, Μιχόπουλος, Δημητρίου, Γ. Ξηροκώστας, Χειλάς (68′ Κωστούλας), Ευθ. Ξηροκώστας (63′ Κ. Κατσαβριάς), Αραπίτσας (86′ Μπισμπιγιάννης), Θ. Κατσαβριάς.
Πύρασος – Ιάσων Α.Μ. 3-2
Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πύρασος, την οποία συνδύασε στην επιστροφή του στη φυσική του έδρα.Μόλις στο 5′ ο Γάτος άνοιξε το σκορ για το 1-0, ενώ ο Ιάσονας απάντησε άμεσα στο 12′ με πλασέ του Άλμπα. Στο 34′ ο Κερατίδης έκανε με πλασέ το 2-1, ενώ το 2-2 ήρθε με τον Κικίδη στο 48′. Το 3-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, το διαμόρφωσε ο Ρεφουγιάτι με όμορφο σουτ.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Μάνος, Τσέργας (46′ Αποστόλου), Μπαράκου, Σταντσούρης, Κερατίδης, Αναστασίου, Γάτος (85′ Παπαδογεώργος), Γ. Τσάμης, Ρεφουγιάτι (80′ Μπόγκαμος), Κόκκαλης, Δ. Καραδήμας (65′ Σιώμος).
ΙΑΣΩΝ: Μουράβας, Γούσιας (55′ Κοτσαλής), Σιδέρης, Παναγιωτάκης, Κουζιώκας, Μαλεσάγκος, Λαρίσης (46′ Περεντίδης), Κικίδης, Άλμπα, Κουτσώνας (46′ Χρσιτογιαννούλας), Κουκουτσέλος.
Δάφνη – Δήμητρα 0-1
Πήρε αυτό που ήθελε η Δήμητρα και πέτυχε και το πρώτο <<διπλό>> φέτος για το πρωτάθλημα. Με αυτή τη νίκη επί της Δήμητρας μείωσε τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα και ανέβηκε ξανά στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στο 15ο λεπτό ο Κλουκουτάρας άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1, αλλά αν και νωρίς το σκορ δεν άλλαξε και παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Δάφνη: Μιχαλόπουλος, Λιόλιος (87′ Χιώτης), Σιαμέτης, Φιλοσόγλου (77′ Μαυρομιχάλης), Λουκάς, Τσορμπαντζής, Τσιγαρίδας, Κακαλιάς (84′ Μαρέδης), Ρουσσάς, Κυρίτσης, Καρακίτσιος.
Δήμητρα: Τσιλίγκος, Φαράντος, Μπιρμπίλης, Τετριμίδας (66′ Ζαντιώτης), Τσιάτσιος, Θωμαΐδης, Κρανάς (89′ Μπασαγιάννης), Καρράς, Κλουκουτάρας, Βούλγαρης (87′ Βούλγαρης), Χονδρογιάννης.
Ρήγας – Σαρακηνός 0-1
Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Σαρακηνός ο οποίος απέδρασε από το Βελεστίνο με 0-1 κόντρα στο Ρήγα στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Ρήγας έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά είδαν τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Φλίγκου. Το γκολ για την ομάδα του Σαρακηνού στο 74′ ήρθε με το Μαστακούλη, όταν του στρώθηκε η μπάλα μετά από σουτ του Φλίγκου που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Παρά την προσπάθεια του Ρήγα να πιέσει και να βγάλει αντίδραση δε κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, ενώ ο Σαρακηνός έμεινε με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Μοράλες με δεύτερη κίτρινη στο 81′.

Ρήγας Φεραίος:  Απ. Καλαϊτζίδης, Γουτούλης (80 λ. τρ. Μπομπότης), Ιωάννου, Ράπτης, Αλμασίδης, Σουγκάρης, Ν. Καλαϊτζίδης (46` Γκίνης), Γάρος (75` Ζατσάι), Αραμπατζής, Νασιακόπουλος, Σέττος.

Σαρακηνός: Ν. Φλίγκος, Γιοβάνης, Σουάρες (69` Λαμπρινίδης), Γιαμαλής, Μοράλες, Χάνος, Μαυρίδης (63` Μαστακούλης), Καλαμάτας, Κ. Φλίγκος, Τσίγκας (89` Αντωνίου), Παλαμιώτης.

Τοξότης – Πρωτεσίλαος 0-0

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Τοξότης και Πρωτεσίλαος στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Βοηθητικό του ΕΑΚ. Μοιρασμένο παιχνίδι με καλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, χωρίς όμως κάποια να ευτυχίσει να σκοράρει, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες.

Τοξότης: Μπράνος, Γώγος (60′ Γερακίνης), Πελεκούδας, Νταγκούλης, Ν. Δενελάβας, Σκαρλάτος, Λέτσος (46′ Δουλάς), Μάστορας (81′ Σαρρής), Παπουτσής, Λ. Δενελάβας, Ντίτσιος.

Πρωτεσίλαος: Βουραζέρης, Ακριβούσης, Ρομάριο, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Σούδης, Νικογιάννης (90+2′ Κουσκάι), Κ. Κόρκος, Βαλωτής, Λάμπρου (85′ Βέτσικας), Παπαϊωάννου (75′ Λάμπος).

Αγία Άννα – Ακρόπολη 0-0

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες στο Olimpico με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Έτσι, με αυτό το αποτέλεσμα, η Ακρόπολη βρίσκεται στη 5η θέση με 13 βαθμούς, ενώ η Αγία Άννα στην 7η θέση με 11 βαθμούς.

ΑΕ 2002 – Σκιάθος 1-2

Μεγάλο <<διπλό>> κατάφερε να πάρει η Σκιάθος, παρ’ όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Το σκορ άνοιξε ο συνήθης ύποπτος, Στουμποβίκος κάνοντας το 1-0 στο 38′. Στο 55′ η ΑΕ 2002 κέρδισε πέναλτι, με τον Τσικούνα να αποβάλλεται, αλλά με τον Παπάρα να αποκρούει το πέναλτι. Ο Νικολα’ί’δης στο 80′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ στο 90 και πάλι ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

 

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top