Όλα όσα έγιναν στην Α’ ΕΠΣΘ

Ολοκληρώθηκε και η 15η αγωνιστική με την ομάδα του Σαρακηνού να είναι σταθερά οδηγός της κούρσας του πρωταθλήματος.

Σαρακηνός – Δάφνη 2-0

Σημαντικό τρίποντο πέτυχε ο Σαρακηνός με αντίπαλο τη Δάφνη, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στη κορυφή του πρωταθλήματος πριν πάει στο ντέρμπι με τον Αίαντα. Το σκορ άνοιξε στο 71′ με τον Τζίκα για το Σαρακηνό γράφοντας το 1-0, ενώ λίγα λεπτά πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 88′ ο Μαστακούλης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΕ 2002 – Αίας 0-3

Ένα άνετο απόγευμα είχε ο Αίας στη Γατζέα με αντίπαλο την ΑΕ 2002, καθώς επικράτησε με 0-3 και έτσι παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από το Σαρακηνό, τον οποίο και θα φιλοξενήσει την επόμενη αγωνιστική. Στο 17ο λεπτό ο αρχηγός του Αίαντα, Θανάσης Κατσιαβριάς <<ξεκλείδωσε>> το παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ για το 0-1 που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, στο 57′ ο Αίας κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Αραπίτσας ευστοχώντας σε αυτή και με αυτό το τρόπο έκανε το 0-2 για τους <<κιτρινόμαυρους>>. Στο 59′ η ΑΕ 2002 κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κόρδας και απέκρουσε ο Χαλάτσης. Τέλος, ο Αραπίτσας στο 89′ πέτυχε το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σκιάθος – Ρήγας 0-2

Σημαντικό διπλό κατάφερε να πάρει ο Ρήγας στο νησί της Σκιάθου, με σκορ 0-2. Στο 47′ ο Αραμπατζής άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καρακίτσιος στο 80 για το 0-2.

Αγία Άννα – Τοξότης 2-1

Σημαντική νίκη πέτυχε η Αγία Άννα στο Olimpico επί του Τοξότη, μειώνοντας έτσι τη διαφορά με τις ομάδες που βρίσκονται στις παραπάνω θέσεις. Το σκορ άνοιξε για την Αγία Άννα στο 5′ ο Ματθαίου με ωραίο σουτ στην κίνηση, ενώ στο 60′ ο Κολώνιας σημείωσε το 2-0. Ο Τοξότης απάντησε άμεσα και μείωσε σε 2-1 με τον Παπουτσή στο 63′ χωρίς όμως να αλλάζει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ακρόπολη – Πύρασος 2-2

Σπουδαίο βαθμό πήρε ο Πύρασος στην έδρα της Ακρόπολης με σκορ 2-2 Στο 14′ ο Φουρκιώτης άνοιξε το σκορ σε 1-0 με κοντινό σουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος έχασε πέναλτι, ενώ στο 33′ έκανε το 2-0. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Τσάμης μείωσε σε 2-1, ενώ στο 83′ ο Ζιώγας σκόραρε για το 2-2 και έτσι χάρισε ένα πολύτιμο βαθμό στην ομάδα της Αγχιάλου.

Πρωτεσίλαος – Αγία Παρασκευή 5-0

Εύκολο και άνετο απόγευμα είχε ο Πρωτεσίλαος, που επικράτησε με 5-0 της Αγίας Παρασκευής. Ο Δημητρίου στο 13′ και ο Κόντρα στο 15′ έφτασαν το σκορ στο 2-0, ενώ ο Βαλωτής σημάδεψε το δοκάρι από την άσπρη βούλα στο 30. Στο 49′ ο Λάμπος έκανε το 3-0, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Βαλωτής πέτυχε δύο τέρματα στο 82′ και 89′ για να διαμορφωθεί το τελικό 5-0.

Ιάσων Α.Μ. – Δήμητρα 0-3 α.α.

Εύκολο απόγευμα είχε η Δήμητρα που δε χρειάστηκε να αγωνιστεί, καθώς ο Ιάσων Άλλης Μεριάς αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top