«Χ»ωρίς νικητή στις καθυστερήσεις

Η Αγία Άννα δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο πρώτο ματς του 2023 και στις καθυστερήσεις «γλίτωσε» την δεύτερη ήττα από τον νεανικό και επικίνδυνο Πύρασο.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τη διάθεση να πάρουν τα ηνία και τη κατοχή του αγώνα, με τον Πυρασο να αμύνεται ωστόσο σωστά και μόλις του δοθεί η ευκαιρία να χτυπήσει γρήγορα στην αντεπίθεση. Στο 21’ μετά από κόντρα στη περιοχή η Αγία Άννα είχε δοκάρι από κοντά. Στο 24’ ο Μπουμπουκης απέφυγε δυο παίκτες στο κέντρο και έβγαλε ανενόχλητο τον Γκαραβέλα απέναντι στον Σάμπα, όμως το σουτ χτύπησε στο δοκάρι, χάνοντας μια ανεπανάληπτη ευκαιρια. Στο 28’ ο Πύρασος με σουτ απείλησε, ο Σάμπα εδιωξε, όμως ο Φουρκιώτης που ακολούθησε από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 44’ με διαγώνιο σουτ του Τσελεπή που πέρασε αουτ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες με τον Παπαδημητρίου, όμως χωρίς αντίκρισμα. Στο 84’ ο Τσιοτρας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη με το Πυρασο να μένει με δέκα. Σε χρυσή αλλαγή εξελίχθηκε ο Ζαρίφης ο οποίος μπήκε στο 85’ και στις καθυστερήσεις σκόραρε, κάνοντας το 1-1 για την Αγία Άννα.

Ο Πύρασος που φέτος παίζει χωρίς άγχος για ακόμη μια αναμέτρηση παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστικός, ενώ από την άλλη η Αγία Άννα είχε ξανά ευκαιρίες όμως δε κατάφερε να πάρει την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί.

 

Αγία Άννα: Φαγέ, Χατζητρακόσιας (75’ Στεργιόπουλος), Καλαμίδας (64’ Παπαδήμος), Ρόκας, Χολέβας, Αλεξανδρής, Τσελεπής (84’ Ζαρίφης), Πετράκος, Παπαδημητρίου, Σέττος, Κορέτα.

Πύρασος: Τάσος, Μπούτλας, Κατσιγιάννης, Μπασδάνης, Διαμαντένιας (65’ Στεργίου), Τσιότρας, Θεοδωρόπουλος (71’ Κουτσούκης), Ροτζέριο, Γκαραβέλας, Μπουμπούκης (82’ Παπαδογιώργος), Φουρκιώτης (82’ Καραγιώργος).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top