Φωτιά στην επίθεση με Ξηροκώστα ο Αίας

Ο Αίας Σούρπης έκανε δικό του το ποδοσφαιριστή Ευθύμη Ξηροκώστα όπως αποκλειστικά σας ενημερώνει το localsports.gr και βάζει στην επιθετική του λίστα ακόμη έναν πολύ καλό επιθετικό ο οποίος αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις όσο αναφορά το σκοράρισμα.

Μαζί με Μάνθο Χειλά, Γιάννη Αραπίτσα, Θανάση Κατσιαβριά πρόκειται για μια εξαιρετική επιθετική γραμμή.

Βιογραφικό ποδοσφαιριστή

Ο Ευθύμης Ξηροκώστας είναι 19 ετών γεννημένος το 2000, ενώ τα ποδοσφαιρικά του βήματα έκανε στον Άθλο Αλμυρού, μέχρι να του δωθει η ευκαιρία να μεταπηδήσει στην Κ15 της Νίκης Βόλου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές Νίκης Βόλου, ενώ αργότερα τον πήρε μαζί του ο τεχνικός Μιχάλης Ανδρωνάς στη Δήμητρα Ευξεινούπολης όπου και στέφθηκε πρωταθλητής. Τη περασμένη σεζόν από τα μισά του πρωταθλήματος και μετά αγωνίστηκε στην ΑΕ Κιλελέρ ενώ έχει πραγματοποιήσει πολλές συμμετοχές με την μικτή Μαγνησίας αλλά και με τη περιφέρεια Θεσσαλίας.

Να σημειώσουμε επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του localsports.gr ο Αίας την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί ένας ποιοτικός μέσος ο οποίος θα τραβήξει πολλά βλέμματα επάνω του, για το ταλέντο του και για τη ποιότητα που διαθέτει,ενω θα γίνει προσπάθεια από την ομάδα να αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, έτσι ώστε η ομάδα είναι άκρως έτοιμη και ολοκληρωμένη με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top