Φραγκούλης: Ο Πύρασος θα πάει για τη ζημιά και για τους δυο

Το σχόλιο του εξέφρασε στο Localsports ο προπονητής του Πυράσου, Δημήτρης Φραγκούλης, με την ομάδα του να προετοιμάζεται για δυο αγώνες «φωτιά» στην έδρα της, με Μαγνησιακό και Αγία Άννα. Αναλυτικά:

Για το ενδεχόμενο να κάνει «ζημιά» ο Πύρασος 

«Ο Πυρασος θα προσπαθήσει να κάνει “ζημιά” και στους δύο. Θα προσεγγίσουμε τα παιχνίδια όπως όλα τα υπόλοιπα προσπαθώντας να παίξουμε ορθολογικά και αναζητώντας τους τρεις βαθμούς σε δυο αγώνες με μέγιστο βαθμό δυσκολίας, καθώς πρόκειται για τις κορυφαίες ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος».

Τα σημεία που κάνουν το Πυρασο υπολογίσιμο και δύσκολο αντίπαλο 

«Θεωρώ ότι έχουμε ένα αρκετά δουλεμένο σύνολο με καλή φυσική κατάσταση και τακτική προσέγγιση. Ίσως υπάρχει ένα έλλειμμα εμπειρίας εξαιτίας του χαμηλού μέσου όρου ηλικίας των περισσότερων παικτών. Από την άλλη όμως υπάρχει φιλοδοξία και δίψα για προπόνηση, βελτίωση και διάκριση. Ο συνδυασμός αυτός πιστεύω ότι μας κάνει ανταγωνιστικούς και υπολογίσιμους απέναντι σε κάθε ομάδα του τοπικού».

Αισιοδοξία για μακροπρόθεσμα πλάνα 

«Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαιρινό πλάνο περιλάμβανε αυτά τα δεδομένα. Νεανικό σύνολο, Αγχιαλιτικο στοιχείο, ποιοτική προπόνηση, οικογενειακό κλίμα. Πιστεύω ότι έχουμε φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν και αρκετά προβλήματα με κυρίαρχο τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας. Εάν μπορούσαν να βελτιωθούν κάποια θέματα καλύτερης λειτουργίας της ομάδας ο Πυρασος θα είχε πολύ αισιόδοξο μέλλον. Αυτό όμως είναι ακόμα πολύ πρόωρο για να το πούμε αυτή τη στιγμή».

 


Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top