Τώρα είναι η ευκαιρία της

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης πραγματοποίησε το ρεπό της τη περασμένη Κυριακή, ενώ είδε να τη προσπερνάει βαθμολογικά ο συντοπίτης της Αλμυρός, μετά τη νίκη με τον Φωκικό.

Το σύνολο του Μιχάλη Ανδρωνά ξεκίνησε με καλές εμφανίσεις το πρωτάθλημα στις πρώτες αγωνιστικές ωστόσο δε κατάφερε να πάρει τρίποντο μέχρι τη διακοπή. Στην επιστροφή του πρωταθλήματος, οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα από τον Διαγορα με 2-0, χτες έκαναν το ρεπό τους και τώρα ήρθε η στιγμή τους. Τώρα ήρθε η ευκαιρία της Δήμητρας! Τη Κυριακή 25/4 θα φιλοξενήσει τον ουραγό της βαθμολογίας, Π.Ο. Αταλάντης και η νίκη είναι μονόδρομος. Μετά και τις τελευταία προσθήκες των Καραγιώργο και Τζοβάρα, προσθέτει στο ήδη υπάρχων δυναμικό δυο παίκτες με χάρη και ευκαιρια στο σκοράρισμα, ελπίζοντας να βρεθεί ο δρόμος προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς και οι συνεργάτες του πρέπει να θεωρείται ότι εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό και δουλεύουν έτσι ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα κατάλληλα για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής.

Φυσικά, δε σημαίνει ότι σε περίπτωση νίκης οι πράσινοι θα πανηγυρίσουν και τη παραμονή τους, αλλά σίγουρα η ομάδα θα αποκτήσει μεγάλο ψυχολογικό και βαθμολογικό κίνητρο και θα κυνηγάει από πιο κοντά τις παραπάνω ομάδες έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο, που είναι η παραμονή στη κατηγορία.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top