Τσελεπής στο Localsports.gr: Άψογη η οργάνωση της ομάδας

Όπως έγινε γνωστό, ο Τάσος Τσελεπής από χτες ανήκει στο δυναμικό της Αγίας Άννας, και αναμένεται να είναι από τους βασικούς συντελεστές της επιθετικής γραμμής των ερυθρολεύκων. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα της Μαγνησίας μετά από αρκετά χρόνια, καθώς τελευταία του σαιζόν ήταν η πανηγυρική χρονιά, με τη φανέλα του Ηρακλή, όταν κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Από εκεί ο Τσελεπής, μετακινήθηκε στη Γ εθνική για λογαριασμό του Ρήγα Φεραίου καταγράφοντας τις πρώτες τους συμμετοχές σε πρωτάθλημα Γ’ εθνικής για να ακολουθήσει αργότερα η μεταγραφή στον ΓΣ Αλμυρού, για να έρθει η περσινή συμφωνία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία και την ομάδα Dianese Golfo.

Μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Αγίας Άννας ο 24χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, μιλά αποκλειστικά στο Localsports.gr. Αναλυτικά:

Αρχικά έφυγα από την Ιταλία ενώ μου έγινε η πρόταση να παραμείνω και άλλη χρονιά λόγω της κατάστασης με τον κορονοιο και ήθελα να βρω μια ομάδα που να με κάνει να νιώθω καλά και να με γεμίζει με όρεξη στο να κάνω αυτό που αγαπώ, να παίξω ποδόσφαιρο.

Σημαντικός παράγοντας ήταν η παρουσία παλαιών συμπαικτών μου όπως ο Γιάννης Βέργος ο Δημήτρης Σεττος ο Αντώνης Τζοβαρας οι οποίοι με «τράβηξαν» στο να επιλέξω το σωματείο της Αγίας αννας

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η άψογη οργάνωση της ομάδας όπως και οι προπονητές και η διοίκηση της Αγίας αννας που με προτίμησε και μου έκανε την πρόταση να γίνω μέλος μιας ομάδας με στόχο τον πρωταθλητισμό και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.

Για τους προσωπικούς στόχους

Πρώτα βάζω το στόχο της ομάδας, ο οποίος είναι να ανέβει κατηγορία. Από εκεί και πέρα έρχεται η προσωπική διάκριση, να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματικός και καλύτερος, για να βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποιήσει το στόχο της είτε πετυχαίνοντας γκολ, αλλά είτε δημιουργώντας τα.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top