Τρεις ανανεώσεις για Πανιώνιο

Τρεις ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, που αναφέρει στην ανακοίνωσή του αναλυτικά:

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ”ΝΤΕΜΑΡΑΖ” ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ!!!
Η τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας δίνουν προτεραιότητα στις ανανεώσεις που αφορούν το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Ο έμπειρος και φιλότιμος χαφ του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας,Δημήτρης Φώτου,θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Ο αξιόμαχος μέσος μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά με τον” κυανέρυθρο” σύλλογο της Νέας Ιωνίας!
Χαρές,πίκρες,έντονες στιγμές και συγκινήσεις έχουν αποτυπωθεί στη ψυχή και στη καρδιά του Δημήτρη Φώτου και όλα αυτά τα στοιχεία συνετέλεσαν,ώστε ο ίδιος να παραμείνει στο “σπίτι” του για 21η συνεχή σεζόν!
Ο πολύτιμος και εργατικός Δημήτρης έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας,δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την ανανέωση συνεργασίας.
Από την άλλη ο Νάσος Καρακώστας ανανέωσε το ποδοσφαιρικό του ”ραντεβού” με τον κυανέρυθρο σύλλογο της Νέας Ιωνίας και τη νέα σεζόν.
Ο 27χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία και ευχέρεια ως αμυντικό χαφ,ενώ η ποδοσφαιρική του θητεία είναι ιδιαίτερα γνωστή σε ΑΣ Δημητριάς Μαγνησιακό,Σαρακηνό,Ρήγα Φεραίο,Διμήνι και Νέοι Αθλητές Νίκης και FC ESCHENUA.
Την περασμένη σεζόν πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες και βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις για την επάνοδο του Πανιωνίου στην Α’ΕΠΣΘ έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια.
Τέλος,ο 20χρονος αμυντικός Διονύσης Ζακυνθινός θα φορά τα κυανέρυθρα χρώματα και την νέα σεζόν.
Δυστυχώς πέρυσι δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.
Η διοίκηση του Πανιωνίου εύχεται στους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές μία υγιή επιτυχημένη σεζόν με πολλές χαρές και χαμόγελα σε κάθε τομέα της καθημερινότητας τους!!!
Επιμέλεια:Γραφείο Τύπου
ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 1986

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top