Το Localsports στο γήπεδο FIFA 2 stars της Αγίας Παρασκευής (pics & vids)

Μια από τις παλιότερες Σχολές Ποδοσφαίρου, η Αγία Παρακευή Βόλου, έφερε το γήπεδο με τάπητα τελευταίας γενιάς στη πόλη μας και, ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της, για τα αυριανά εγκαίνια του εκπληκτικού γηπέδου.

Αποστολή: Αποστόλης Καρπαθάκης

Το Localsports και ο Αποστόλης Καρπαθάκης βρέθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις της σχολής ποδοσφαίρου στην Αγία Παρασκευή, αντικρίζοντας πραγματικά ένα γήπεδο σπάνιας ομορφιάς για την πόλη του Βόλου. Τα αδέρφια Μαλακασιώτη, Αλέξης και Στέλιος μίλησαν στη σελίδα μας αποκλειστικά.

Η σεζόν θεωρείται επιτυχημένη για την ακαδημία της ομάδας και τα τμήματά της, καθώς η πλειοψηφία των τμημάτων της στέφθηκε πρωταθλήτρια στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΘ. Ευχάριστο γεγονός στο στρατόπεδο της Ακαδημίας, η μετακίνηση αρκετών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που ετοιμάζονται να μετακινηθούν σε ομάδες Superleague στα τμήματα υποδομών, εκτός και εντός νομού.

ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 

Σάββατο 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της σχολής, παρουσία όλων των τμημάτων όλων των ηλικιών, με βραβεύσεις, ομιλίες, αλλά και το καθιερωμένο ματς μεταξύ ποδοσφαιριστών και γονιών.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ Σ. ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ – ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ

Μπορεί η Αγία Παρασκευή να υποβιβάστηκε από την Α’ στη Β’ τοπική κατηγορία και μάλιστα μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας, όμως αυτό δε πτοεί τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς και δεν αλλάζουν τα «πιστεύω» τους. Όπως αποκαλύπτει το Localsports ο Στέλιος Μαλακασιώτης θα παραμείνει στο πάγκο της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με ίδιο όραμα και πλάνο. Στόχος της ομάδας όπως τα τελευταία χρόνια, η ομάδα να απαρτίζεται από νέους παίκτες από τα «σπλάχνα» της Ακαδημίας, οι οποίοι θα ανδρωθούν στην ανδρική ομάδα αποκτώντας εμπειρίες, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στη συνέχεια για τη καριέρα τους.

ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

Ενα πραγματικό στολίδι είναι από χθες που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδο 8×8 της Αγίας Παρασκευής, έχοντας μεγάλες προδιαγραφές. Πιο συγκεκριμένα με τον τάπητα που τοποθετήθηκε στο χώρο, η UEFA δέχεται ακόμη και διεξαγωγή ημιτελικών Champions League. Η σελίδα μας βρέθηκε στο νέο γήπεδο και έμεινε «με το στόμα ανοιχτό».

Δείτε εικόνες και βίντεο

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top