Το πανόραμα της Β’ ΕΠΣΘ (αποτελέσματα-σκόρερ)

Μόνο, πρώτο και ωραίο το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης το οποίο κέρδισε και τους Μυρμιδόνες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Α.Κ. Νίκης – Μυρμιδόνες 3-0

Μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής αναδείχτηκε το Αθλητικό Κολλέγιο που κέρδισε με 3-0 την ομάδα του Πλατάνου. Το σκορ άνοιξε στο 30′ ο Φλώρος, το 2-0 ο Γερολυμάτος στο 55′, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 63′ ο Κουτσούκης.

Πηλέας – Αγχίαλος 0-7

Εύκολο απόγευμα φάνηκε πως είχε η Αγχίαλος, καθώς διέσυρε με επτά τέρματα τον Πηλέα. Τα τέρματα πέτυχαν για την Αγχίαλο οι: Δραγνής στο 5′, Μαγιόγλου στο 15′, Δημακόπουλος στο 24′, Τσέλιος στο 50′, Καραγιώργος στο 61′, και με Σίμο στο 72′ και 80′. Με παίκτη λιγότερο αγωνίστηκε ο Πηλέας από το ημίχρονο.

Αστέρας – Πανιώνιος 3-0

Σημαντική νίκη πέτυχε στην έδρα του ο Αστέρας που κέρδισε το Πανιώνιο με 3-ο. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Φώτου στο 61′, ενώ ο Κάρρος με δυο προσωπικά του τέρματα στο 71 και στο 77 διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του.

Ελευθεριακός – Μακρινίτσα 0-2

Σημαντική νίκη σημείωσε η Μακρινίτσα κερδίζοντας τον Ελευθεριακό. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 17′ ο Βέρμπης, ενώ στο 80 ο Μωυσίδης διπλασίασε τα τέρματα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ε. Νηλέας – Α.Γαζής 1-1

Ισόπαλες έμειναν Νηλέας και Γαζής μοιράζοντας από έναν βαθμό. Το σκορ άνοιξε στο 82΄ο Κόρμπας, ενώ στις καθυστερήσεις (90+4) ο Νηλέας ισοφάρισε με τον Μανούσο.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top