Τοξότης: Για ενδέκατη χρονιά στο πάγκο ο Θανάσης Χρυσοχού

Ανανέωσε τη συνεργασία με το προπονητή Θανάση Χρυσοχού ο Τοξότης, με το προπονητή να είναι για ενδέκατη χρονιά στο σύλλογο ως προπονητής.

Η ανακοίνωση:

Για 11η σεζόν στο τιμόνι του Τοξότη ο Θανάσης Χρυσοχού !!! Μετά από …πολυήμερες και …σκληρές διαπραγματεύσεις η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Θανάση Χρυσοχού στην τεχνική ηγεσία του Τοξότη για 11η συνεχόμενη σεζόν .

Ο Θανάσης Χρυσοχού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας στο ξεκίνημα της σεζόν 2011-12 καθοδηγώντας την όλα αυτά τα χρόνια στην σταθερά ανοδική πορεία της από την Γ’ κατηγορία στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Ο Θανάσης και φέτος θα συνεχίσει να είναι στο τιμόνι της ομάδας μας για 11η συνεχόμενη σεζόν παραμένοντας ο μακροβιότερος εν ενεργεία προπονητής στον ίδιο πάγκο για το Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο και 3ος όλων των εποχών κυνηγώντας να προσεγγίσει και να σπάσει το ρεκόρ του Χρήστου Αναγνώστου (1996-2018 Α.Σ.Μικροθηβών ) και του Βασίλη Πανόπουλου (2004-2018 Μαγνησιακός) .

Στην 92χρονη ιστορία της ομάδας μας ο Θανάσης Χρυσοχού έχει υπηρετήσει 23 χρόνια συνολικά τον Τοξότη ( 13 ως ποδοσφαιριστής & 10 χρόνια στην τεχνική ηγεσία ).

Στην 10χρονη ως τώρα παρουσία του στο τεχνικό “πηδάλιο” της ομάδας μας ο Θανάσης έχει καθοδηγήσει την ομάδα μας σε 228 αγώνες ( πρωταθλήματος και κυπέλλου) με απολογισμό 101 νίκες , 35 ισοπαλίες και 92 ήττες , με την επίθεση να πετυχαίνει 371 γκολ και την άμυνα να δέχεται 352 γκολ.

Ο Θανάσης έχει κατακτήσει 1 τίτλο ( πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας ΕΠΣΘ 2018-19) και 2 ανόδους (2011-12 από Γ’ κατηγορία σε Β’ κατηγορία , 2018-19 από Β’ κατηγορία σε Α’ κατηγορία ) από τους 7 συνολικά τίτλους και τις συνολικά 10 ανόδους της 92χρονης ιστορίας του Τοξότη μας . Επίσης ο Θανάσης έχει βραβευτεί ως καλύτερος προπονητής του 2019 από τον Σύλλογο Προπονητών Μαγνησίας.

Η οικογένεια της ομάδας μας εύχεται στον Θανάση, Υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά , γεμάτη επιτυχίες !!!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top