Τζοβάρας: «Τέτοια ματς είναι γιορτή – 100% έτοιμοι»

Η Αγία Άννα το Σάββατο θα βρεθεί αντιμέτωπη με το πρωτοπόρο Πύρασο, παίζοντας με τη πλάτη στο τοίχο, καθώς θέλει μόνο νικηφόρο αποτέλεσμα για να ελπίζει στο στόχο της. Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων, Αντώνης Τζοβάρας, δήλωσε στο Localsports.gr:

«Είναι ένα ματς που όλοι μας το περιμέναμε πως και πως. Πιστεύω ότι ο κάθε προδοσφαιριστης επιθυμεί και περιμένει με αγωνία τέτοια ματς, τέτοια ντέρμπι. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να προάγεται να μην εγκαταλείπεται και τέτοια ματς να είναι γιορτές.
Εμείς από την δίκη μας πλευρά, σίγουρα θα θέλαμε να πάμε σε αυτό το ντέρμπι περισσότερους βαθμούς αλλά είμαστε αναγκασμένοι να παλέψουμε για την νίκη, να αποδείξουμε ότι αδικούμε τους εαυτούς μας και να μειώσουμε αρχικά την διαφορα των 7 βαθμών. Σίγουρα ο Πυρασος είναι μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Τα ίδια στοιχεία διαθέτουμε και εμείς ομως.
Θεωρώ όμως ότι θα είμαστε 100 % έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και να βγάλουμε και εμείς τα δικά μας πολύ καλά στοιχεία στο γήπεδο και να φτάσουμε στους 3 βαθμούς της νίκης. Όπως και να έχει πιστεύω οτι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι με όμορφο και καθαρό ποδόσφαιρο.
Τέλος, ελπίζω ο καιρός να είναι καλός και ο κόσμος να επιλέξει να έρθει στο γήπεδο γιατί πραγματικά αξίζει να παρακολουθείς τέτοια ματς!»

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top