Συνεχίζει η Δήμητρα – την επόμενη εβδομάδα ο Σαβολι

Συνεχίζει με κανονικούς ρυθμούς την μίνι προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η Δήμητρα Ευξεινούπολης στο γήπεδο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Localsports.gr, οι περισσότεροι παίκτες δίνουν το παρών στις προπονήσεις, με μόνο απών από αυτές και δικαιολογημένα τον Σκοπιανό Αντριάν Σαβιολι, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα.

Σε επικοινωνία με τον προπονητή του συλλόγου ήρθε το Localsports.gr Μιχάλη Ανδρωνά, ο οποίος είναι ευχαριστημένος από την όρεξη και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, ενώ τονίζει πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την άποψη τραυματισμών μετά την μακροχρόνια διακοπή.

Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και τις προπονήσεις, ενώ στο πρωτάθλημα η ομάδα θέλει σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού της, να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή καλές εμφανίσεις σε συνδυασμό με αποτελέσματα για μια γρήγορη παραμονή στη κατηγορία. Σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, ενώ αύριο Κυριακή θα δοθεί ρεπό.

Τέλος, στα μεταγραφικά σενάρια η ομάδα δε θα πει όχι σε κάποια καλή περίπτωση που μπορεί να βρεθεί στη πορεία, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάνε στο τοπικό στοιχείο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top