Συνεργασία Σαρακηνού με ΑΕ Διμηνιου

Συνεργασία ανακοίνωσαν Σαρακηνός και ΑΕ Διμηνιου μέσω της Ιταλικής ακαδημίας, με σκοπό την προώθηση των παιδιών στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά:

Συνεργασία Α. Σ Σαρακηνος με την Αθλητική Ένωση Διμηνίου μεσω της Ιταλικής Ακαδημίας
Ο Σαρακηνος θα ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα της ιταλικής ακαδημίας της Θεσσαλονίκης στο οποίο για την περιοχή μας ηγείται ο Δημήτρης Μπράτσος uefa b προπονητής ο οποίος θα αναλάβει και το συντονισμό της νεας ακαδημίας του Σαρακηνού Να συμπληρώσουμε οτι θα ειναι οι δυο ακαδημιες συνδεδεμενες με την ιταλική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη και την Ιταλικη ακαδημία TOR TRE TESTE στη ΡΏΜΗ.
Υπεύθυνος Φυσικής κατάστασης της ομάδας του Σαρακηνου αλλα και της ακαδημίας θα την αναλάβει ο Γιώργος Λίταινας προπονητής Uefa b και πτυχιουχος Τεφαα
Η συνεργασία αυτή έχει σαν σκοπό την προώθηση των παιδιών πιο γρήγορα στην πραγματική αγωνιστική δράση και μεγιστοποίηση της αθλητικής τελειοποίησης.
Οι αθλητές των δύο συλλογών αλλά και οι προπονητές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα αλλά και να μεταβαίνουν στη Ρώμη για προπονήσεις, φιλικούς αγώνες και σεμινάρια κάτω από το βλέμμα των Ιταλών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Βαλάντη Σπανιδη υπεύθυνο της ιταλικής ακαδημίας στη Θεσσαλονίκη για τη συνεργασία και για την προοπτική που δινει στις ακαδημίες μας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top