Στο Πύρασο ο Αγιασιώτης

Συνεχίζει τον επαναπατρισμό ο Πύρασος, ανακοινώνοντας τη πρώτη του μεταγραφή, τον Πέτρο Αγιασιώτη. Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Πύρασος Νέας Αγχιάλου Αγχιάλου ανακοινώνει την πρώτη του μεταγραφή για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, τον Πέτρο Αγιασιώτη. Ο γεννηθείς το 1998 μέσος επιστρέφει στην ομάδα μας κι αποτελεί βασική επιλογή για μία θέση στη μεσαία γραμμή, μια δυνατή προσθήκη στο ρόστερ της νέας μας ομάδας.

Οι φίλαθλοι του Πυράσου γνωρίζουν πολύ καλά πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι και πόσο καθοριστική ήταν η παρουσία του με την κυανόλευκη φανέλα τη σεζόν 2021-22 στην επίτευξη του στόχου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Εξαίρετος χαρακτήρας εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, τον υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά ξανά στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου.

Προσθέτουμε ότι ο Πέτρος ξεκίνησε από τον Ερμή Ν. Ιωνίας και έπαιξε στις ομάδες Νέων της Τβέντε στην Ολλανδία, στις ομάδες Νέων της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην Κ20 του Παναθηναϊκού, στους Rams του Πανεπιστημίου Βιρτζίνια των ΗΠΑ και στον νομό Μαγνησίας κατά σειρά σε Θησέα Αγριάς, ΓΣ Αλμυρού, Αγία Άννα, Πύρασο το 2021-22 και Μαγνησιακό την περασμένη σεζόν με τον οποίον πήρε δεύτερο στη σειρά πρωτάθλημα».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top