Σιαμέτης: «Σημαντική νίκη – να βρούμε ισορροπία με Ρήγα»

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο προπονητής του Πυράσου, Γιάννης Σιαμέτης στο Localsports για τη νίκη της ομάδας του επί του Τοξότη, καθώς και για τον ημιτελικό με αντίπαλο τον Ρήγα. Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Τοξότη 

«Το χθεσινό παιχνίδι, όπως και όλα πλέον,  είχε σημασία τελικού. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι και το βασικό ζητούμενο πλέον. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που αμύνθηκε πολύ καλά και μας δυσκόλεψε στη δημιουργία. Όσο περνούσαν τα λεπτά και δεν ανοίγαμε το σκορ ο αντίπαλος γέμιζε αυτοπεποίθηση και ‘μείς άγχος. Τελικά ξεκλείδωσε το παιχνίδι και νομίζω πήραμε μια σημαντική νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουνε το στόχο μας»

Για το ματς κυπέλλου με Ρήγα 

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που έχει στον πάγκο έναν σπουδαίο προπονητή μεγαλύτερης κατηγορίας. Εμείς πρέπει να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στο να δώσουμε ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα να εμφανιστούμε έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Θα είναι ένας αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα βγούμε νικητές»

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top