Σιαμέτης σε Localsports: Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά

Ο Γιάννης Σιαμέτης θα είναι ο τεχνικός που θα καθοδηγήσει υπό τις οδηγίες του την ομάδα του Πυράσου στο νέο πρωτάθλημα με στόχο να την επαναφέρει στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο νεαρός προπονητής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στους πάγκους των ομάδων του ερασιτεχνικού, καθώς έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία  του Αίαντα Σούρπης και κατακτώντας την 4η θέση  στην Α’ κατηγορία, ενώ έγινε και φιναλίστ κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Γιάννης Σιαμέτης με τη νέα πρόκληση στη προπονητική του καριέρα με τον Πύρασο, είναι έτοιμος να δώσει τις οδηγίες στους νέους του ποδοσφαιριστές. Ο φιλόδοξος τεχνικός μιλά αποκλειστικά στο Localsports.gr

Αναλυτικά:

Για τον κύκλο που έκλεισε με τον Αίαντα

Ένας υπέροχος κύκλος έκλεισε. Τρία χρόνια γεμάτα χαρές, λύπες , συγκινήσεις , μεγάλη προσπάθεια και ομαδική δουλειά. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Αίαντα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου το καλοκαίρι του 2018. Χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν από τους υπόλοιπους , ξεχωριστά θέλω να αναφερθώ στον κ. Χ. Κωστούλα και τον κ. Δ. Καλοδημο με τους οποίους ήμασταν πιο κοντά σ αυτή την προσπάθεια να κάνουμε τον Αίαντα μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Τίποτα απ’ όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσε να συμβεί αν δεν υπήρχαν αυτοί οι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές… Ότι καταφέραμε σαν ομάδα πρώτα πιστώνεται σε αυτούς. Ήμουν πολύ τυχερός που δούλεψα με πολύ καλούς χαρακτήρες και εξαιρετικους ανθρώπους .

Τι του μένει από τη περσινή χρονιά

Στο τέλος , μου μένει μια πικρία , γιατί με την απότομη διακοπή στις δύο τελευταίες χρονιές , δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το πλάνο μας, δεν καταφέραμε να μάθουμε αν θα μπορούσαμε να φτάσουμε στην κορυφή… Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα συνεχίσει σε αυτό το δρόμο και γιατί όχι ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Πάντα θα είμαι φίλαθλος του Αίαντα, πάντα θα τον παρακολουθώ και εύχομαι να έχει πάντα επιτυχίες.

Για την νέα πρόκληση

Για μένα προσωπικά, ένας καινούριος κύκλος ανοίγει. Μια καινούρια προσπάθεια , διαφορετική , δύσκολη με μεγάλο ρίσκο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους ανθρώπους του Πυρασου που με εμπιστεύτηκαν ,είναι ότι θα προσπαθήσω με τον μόνο τρόπο που ξέρω -τη δουλειά μου- να κερδίσω την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση τους και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει μαζί. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά υπάρχει όρεξη, πλάνο και άνθρωποι γυρω από την ομάδα που με σκληρή δουλειά ολων μας μπορούν να τη φτάσουν πολύ ψηλά.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top