Σιαμέτης: Ξεκάθαρα τα φαβορί – ενδιαφέρον η συνέχεια

Στο Localsports μίλησε ο προπονητής που στέφθηκε νταμπλουχος τη περσινή χρονιά στο πάγκο του Πυράσου, Γιάννης Σιαμέτης.


Το σχόλιο του για το φετινό πρωτάθλημα, η άποψη του και η εκτίμηση για τα φετινά φαβορί και τι χρειάζεται για να στεφθεί μια ομάδα πρωταθλήτρια. Αναλυτικά:

«Είναι παρά πολύ θετικό το γεγονός ότι όλες οι ομάδες αγωνίζονται σε ένα όμιλο. Το γεγονός αυτό μας προσφέρει πολύ περισσότερα ντέρμπι, σε σχέση με πέρυσι. Σίγουρα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί με βάση τα ρόστερ που διαθέτουν ο Μαγνησιακός και η Αγία Άννα. Από κει και μετά, υπάρχει ένα γκρουπ 6-7 καλών ομάδων που ακολουθούν, χωρίς να έχουν δείξει προς το παρόν ότι έχουν τις δυνατότητες να μπουν σφήνα στους δυο, και στο τέλος υπάρχουν και ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια.

Που πιστευεις θα κριθεί το πρωτάθλημα 

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να έχει μια ομάδα, για να πάρει το πρωτάθλημα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η διάρκεια και, η προσωπικότητα που πρέπει να έχουν τα μέλη μιας ομάδας ώστε να αντέξουν στην πίεση ή να διαχειριστούν τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Θα σε δούμε σε πάγκο κάποιας ομάδας 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Αν προκύψει κάτι που να έχει ενδιαφέρον και νόημα, τότε προφανώς και θα ήμουν θετικός θα το συζητήσω».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top