Σιαμέτης: Αξίζουμε να βρεθούμε στη πρώτη θέση

Στο Localsports.gr φιλοξενήθηκε ο τεχνικός του Αίαντα Σούρπης, Γιάννης Σιαμέτης, μιλώντας για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο το πρωτοπόρο Σαρακηνό. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των <<κιτρινόμαυρων>>:

Το Σάββατο έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι πρωτοπόρων, ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Από την πλευρά μας θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη που θα μας φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα μας δώσει κίνητρο να συνεχίσουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ο αντιπαλος βρίσκεται στην πρώτη θέση από την πρώτη αγωνιστική και αυτό σίγουρα δείχνει τη δυναμική του, έχει έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Το παιχνίδι απαιτεί τεράστια συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό και οι ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Η ομάδα μου θα εμφανιστεί έτοιμη να ανταποκριθεί και είμαι αισιόδοξος για το παιχνίδι.

Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές μας γιατί έχουν την ποιότητα και την εμπειρία και αξίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να το απολαύσει και ο κόσμος που θα βρίσκεται στο γηπεδο

 

Φώτο: Θεσσαλία

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top