Σαρακηνός – Δήμητρα για μια θέση στους 4 του κυπέλλου

Αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου ρίχνονται στη μάχη Σαρακηνός και Δήμητρα Ευξεινούπολης για μια θέση στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες ξανά μετά από δυο χρόνια, καθώς αγωνίστηκαν τότε όταν η Δήμητρα τελικά πήρε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Με 0-1 είχε κερδίσει εκείνη τη χρόνια το Σαρακηνό η ομάδα της Δήμητρας για το θεσμό του κυπέλλου την αρχή της σεζόν, ενώ 0-0 έμειναν στο πρωτάθλημα στο ένα ματς το οποίο πραγματοποιήθηκε.

Αύριο, οι δυο ομάδες θα παλέψουν για ένα εισιτήριο στους 4 του κυπέλλου, και φυσικά δε λείπουν τα προβλήματα για τους δυο προπονητές των ομάδων.

Για τους γηπεδούχους, ο Γιάννης Φασουράκης, δε θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο έμπειρο μέσο, Άκη Χάνο που τιμωρήθηκε για τη σύρραξη στο ματς με τον Πύρασο, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ομάδα τους.

Από την άλλη πλευρά, οι πράσινοι της Γ’ Εθνικής, προέρχονται από πολύτιμη νίκη έδρας με την Νέα Αρτάκη, και τώρα στρέφουν τη προσοχή τους στο αυριανό ματς, θέλοντας και τη πρόκριση στο κύπελλο.

Ο Στέλιος Αρσένος, δεν υπολογίζει τον Θεοδωρόπουλο που δέχθηκε κόκκινη στο περασμένο ματς, ενώ τραυματίας είναι ο Μαυροζούμης. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ φέτος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top