Σαρακηνός – Αίας (Pre-game)

Ένα σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/10 και ώρα 16:00 στο Βασδέκειο, ανάμεσα σε Σαρακηνό και Αίαντα Σούρπης. Δύο ομάδες, οι οποίες έχουν στοχεύσει να πρωταγωνιστήσουν και να βρεθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Προηγούμενα ματς

Και οι δυο ομάδες έχουν δώσει από τη πλευρά τους τρία επίσημα παιχνίδια για τη φετινή χρονιά, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για τη διοργάνωση του κυπέλλου.

Αναλυτικά, ο Σαρακηνός ηττήθηκε στο κύπελλο από τη Δήμητρα με 0-1 και έμεινε εκτός, αλλά έχει δύο σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα που τον φέρνουν με άλλες τρεις ομάδες στη πρώτη θέση. Συγκεκριμένα, έχει κερδίσει το Πύρασο με 3-0 και τη Δάφνη με 0-2, έχοντας κρατήσει το “μηδέν” στην άμυνα, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα.

Από την άλλη πλευρά, ο Αίας, αγωνίστηκε στο κύπελλο στο Ριζόμυλο, με το τοπικό Αστέρα, κέρδισε και προκρίθηκε με 1-3, ενώ στο πρωτάθλημα έχει κάνει το δύο στα δύο κερδίζοντας με 5-1 την Δάφνη και με 3-0 την ΑΕ 2002. Σκόραρε οκτώ φορές σε δύο αγώνες και δέχτηκε μόλις ένα τέρμα σε δύο αγώνες για το πρωτάθλημα.

Απουσίες

Οι δύο προπονητές δε θα έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους στη διάθεσή τους καθώς αρκετοί δε θα μπορέσουν να δώσουν το παρών.

Ο Γιάννης Φασουράκης, από τη μεριά του δε θα έχει διαθέσιμους Γιαμαλή και Κωνσταντάκο, ενώ αμφίβολοι είναι ο Τζήκας ο οποίος είναι άρρωστος, ο Στύλας ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο προσαγωγό και ο Χάνος ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Σιαμέτης, έχει αμφίβολους τους Μακανίκα, Δημητρίου, Ξηροκώστα Ε. και Μπιρτσάι, οι οποίοι μπορεί να προλάβουν.

Φασουράκης: <<Θα παρουσιαστούμε όπως αρμόζει σε τέτοιο παιχνίδι>>

<<Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πιστεύω θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, με ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που είναι χρόνια μαζί, με έναν αξιόλογο προπονητή το Γιάννη Σιαμέτη και σίγουρα θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Από τη πλευρά μας το κλίμα και η ψυχολογία μας είναι αρκετά καλή, αν και δεν έχουμε φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε, αλλά πιστεύω πως το Σάββατο θα παρουσιαστούμε όπως αρμόζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς>>.

Σιαμέτης: <<Πιστεύω στην ομάδα μου>>

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο ο οποίος θέλει να πρωταγωνιστήσει. Η ομάδα του Σαρακηνού έχει κάποιες πολύ καλές μονάδες στο ρόστερ της και αυτό κάνει πιο δύσκολη την αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Έχουν έναν πολύ αξιόλογο προπονητή ο οποίος κάνει σπουδαία δουλειά και αυτό φαίνεται από το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες όπου κάθεται στο πάγκο τους. Στην ομάδα μας υπάρχει αισιοδοξία, πίστη για τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Πίστεύω στους ποδοσφαιριστές μου, αν είμαστε καλά και δείξουμε το καλό μας πρόσωπο θα καταφέρουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το κλίμα είναι πάντα οικογενειακό, η ψυχολογία μας είναι καλή με τις δύο νίκες που έχουμε κάνει στο πρωτάθλημα και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε θετικά>>.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top