Ρέππος: Παιδιά με ταλέντο που ξέρουν που αγωνίζονται

Ο ΓΣΑ ξεκινά το ταξίδι της Α’ κατηγορίας, στην επιστροφή του στη κατηγορία με αντίπαλο το Πρωτεσίλαο από το Στάδιο Αλμυρού.

Με νέους, παίκτες, νέα διοίκηση, αλλά και με νέο προπονητή, τον Κώστα Ρέππο, ο ΓΣΑ στοχεύει σε μια καλή και ανταγωνιστική χρονιά προσαρμογής. Ο Κώστας Ρέππος μίλησε στο Localsports για την αναμέτρηση με το Πρωτεσίλαο, την επιστροφή στη δράση καθώς και το νέο ξεκίνημα στη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά:
Επιστροφή στην δράση μετά από καιρό και, εύχομαι να ολοκληρωθεί ομαλά φέτος το πρωτάθλημα λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και εμείς έχουμε μπροστά μας ένα τοπικό ντέρμπι με μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά ανταγωνιστική. Είμαι μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα και προσπαθώ να μάθω όλα τα παιδιά καλύτερα. Έχουμε μια εξ ολοκλήρου νέα ομάδα με παιδιά που έχουν ταλέντο και τα οποία γνωρίζουν καλά σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Είναι ιδιαίτερο ματς για μένα, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα καθίσω στον πάγκο του ιστορικού και μεγάλου αυτού συλλόγου και εύχομαι να καταφέρουμε να πάρουμε τους πρώτους μας τρεις πόντους.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top