Πρεμιέρα με τα όλα του 2-2 Σαρακηνός και Ακρόπολη με αποβολές

Τρομερό comeback έγινε σήμερα για την Α’ κατηγορία με το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από 11 μήνες αποχής, καθώς Σαρακηνός και Ακρόπολη έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 σε ένα φανταστικό παιχνίδι που τα είχε όλα.

Ο Σαρακηνός μπήκε καλύτερα με τρεις καλές στιγμές στο πρώτο μισάωρο όμως ο Βίτσος στο ντεμπούτο του ήταν πολύ σταθερός. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς γκολ, όμως η επανάληψη ήταν απίστευτη.

Μόλις στο 48′ ο Βαλωτής άνοιξε το σκορ για το 1-0, ο οποίος αποβλήθηκε στο πανηγυρισμό του από το διαιτητή Τσίντζα. Στο 65′ ο Παγώνης έκανε το 1-1 με πλασέ μετά από ασίστ του Πασσιά, με το Παγώνη επίσης να αποβάλλεται στο πανηγυρισμό, για να έρθει η αποβολή του Μοράλες από το πάγκο του Σαρακηνού και του προπονητή της Ακρόπολης Παπαστεργίου, σημειώνοντας ΄τέσσερις αποβολές σε αυτή την αναμέτρηση. Στο 81′ ο Αραμπατζής ανέλαβε εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο νικήθηκε από τον Βίτσο που κράτησε το 1-1. Λίγα λεπτά αργότερα στο 85′ και μετά από λάθος της άμυνας της Ακρόπολης, οι γηπεδούχοι έκλεψαν και έκαναν το 2-1με τον Αραμπατζη. Στο τέλος της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 90+6 ο Κ. Κολιαμήτρας με κεφαλιά νίκησε το Γράντα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 δίνοντας ένα βαθμό σε κάθε ομάδα.

Οι αρχικές ενδεκάδες 

Σαρακηνός: Γράντας, Γιοβάνης, Ζάγκας, Γιαμαλής, Ράπτης, Μαυρίδης, Χάνος, Καλλιακούδας, Βαλωτής, Αραμπατζής, Γκλαβίνης

ΑκρόποληΒίτσος, Αντωνίου, Τ. Κολιαμήτρας, Πασσιάς, Στρούγγης, Κ. Κολιαμήτρας, Μ. Τσουκάλης (Γαβρίλος), Σταυραντώνης Κ., Παγώνης, Μ. Τσουκάλης, Σταυραντώνης Β.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 6′ σουτ του Βαλωτή, απέκρουσε ο Βίτσος στο δοκάρι αρχικά και εν συνεχεία σε κόρνερ.

Στο 12′ λάθος συνεννόηση μεταξύ Βίτσου και Στρούγγη, ο δεύτερος έκανε πίσω κεφαλιά η οποία σταμάτησε στο δοκάρι και λίγο έλειψε για το αυτογκόλ.

Στο 28′ ο Μαυρίδης με δυνατό σουτ από τα 35 μέτρα πήγε να σκοράρει αλλά ο Βίτσος έδιωξε στη γωνία.

Στο 41′ όμορφη ατομική ενέργεια από τον Αντωνίου της Ακρόπολης, πέρασε ανάμεσα από τρεις, σούταρε και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

Στο 44′ ο Μ. Τσουκάλης βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι με τον Γράντα να διώχνει με υπερένταση στη γωνία, κρατώντας το 0-0.

Στην επανάληψη, στο 47′ ο Βαλωτής με σουτ εκτέλεσε για το 1-0, ενώ στους πανηγυρισμούς δέχεται κόκκινη και αφήνει το Σαρακηνό με παίκτη λιγότερο.

Στο 65′ γκολ ο Παγώνης για το 1-1, κόκκινη στο πανηγυρισμό του, κόκκινη ο Μοράλες από το πάγκο του Σαρακηνού και κόκκινη ο προπονητής της Ακρόπολης Παπαστεργίου.

Στο 80′ πέναλτι για το Σαρακηνό. Εκτέλεσε ο Αραμπατζής, απόκρουση του Βίτσου.

Στο 87′ γκολ για το Σαρακηνό, μετά από λάθος της άμυνας της Ακρόπολης.

90+4 Γκολ για την Ακρόπολη και 2-2. Ο Κ.Κολιαμήτρας <<τσίμπησε>> με το κεφάλι πριν του Γράντα και έγραψε το 2-2, μετά από γέμισμα του Βίτσου που βρέθηκε στο κέντρο.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top