Ποδοσφαιρικό καλοκαιρινό CAMP από την ΑΕ 2002

Το δεύτερο καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό camp έρχεται από την ΑΕ 2002. Από 1 έως 4 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Καλών Νερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

2nd Football Summer CAMP 2019 Α.Ε. 2002
Το 2ο Καλοκαιρινό Ποδοσφαιρικό Camp της Α.Ε. 2002 είναι γεγονός την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και συγκεκριμένα 1-4 Ιουλίου με χώρο διεξαγωγής τις άρτιες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Καλών Νερών. Το γήπεδο αποτελεί το αθλητικό κέντρο του σωματείου και των Ακαδημιών του. Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον , δροσιά και ίσκιο , το Camp υπόσχεται τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους και στιγμές αξέχαστες με αμέτρητες δραστηριότητες.
Κύριο στοιχείο του Camp δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και οι πίστες Survivor , κάθε μέρα και διαφορετικές και πιο ενδιαφέρουσες. Ποδοσφαιρικά παιδαγωγικά παιχνίδια με τα περίφημα Bubbleballs κεντρίζουν το ενδιαφέρον και υπόσχονται στιγμές γέλιου.
Διαλέξεις απο Διατροφολόγο , σχετικά με την Διατροφή του Αθλητή μέσα από Διαδραστικά Παιχνίδια , από Αθλητική Ψυχολόγο , σχετικά με όλα τα θέματα που μπορεί να συναντήσει ένα παιδί στην πορεία του στον Αθλητισμό και όχι μόνο και
Διάλεξη με Πιστοποίηση Μικρού Διασώστη σχετικά με τις Παιδικές Πρώτες Βοήθειες και τους Τραυματισμόυς.
Όλα αυτά συνοδεύονται με γεύματα κάθε μεσημέρι στα Καλα Νέρα και φυσικά Ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες.
Σε συνεργασία με Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Διπλωματούχους Προπονητές Ποδοσφαίρου με προυπηρεσία και σεμινάρια στο εξωτερικό και επιστημονικό συνεργάτη.
Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ένα υπέροχο 4ήμερο καλοκαιριού.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top