Πλαβός: Ο Αλμυρός βαριά φανέλα – καλύτερα πράγματα στο μέλλον

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της χθεσινής αναμέτρησης, ήταν ο έμπειρος αμυντικός του ΓΣΑ, Φώτης Πλαβός ο οποίος σκόραρε το γκολ ισοφάρισης και βοήθησε στην άμυνα με τις παρεμβάσεις του. Αναλυτικά όσο δήλωσε:

«Αρχικά να πω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου σε οποία κατηγορία και να βρίσκεται με τα οποία προβλήματα μπορεί να έχει, δε παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα. Από την μεριά μας ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς, όμως έχουμε αποδείξει πως σεβόμαστε τους αντιπάλους αλλά δε φοβόμαστε. Όταν κάνεις ένα τέτοιο comeback σημαίνει ότι όλα τα παιδιά δώσανε τα πάντα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το μεγαλύτερο κέρδος χθες, ακόμη και σε περίπτωση νίκης, ήταν ο κόσμος που βρέθηκε και γέμισε το γήπεδο. Ελπίζω αυτό να «άνοιξε» την όρεξη στο κόσμο του Αλμυρού για καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Ο Αλμυρός έδειξε ότι έχει βαριά φανέλα και από πίσω έχει παιδιά με μεγάλο ταλέντο».

Μπορεί να χτίσει πάνω σε αυτή τη χρονιά για το μέλλον;

«Αυτό ήταν το κέρδος χθες. Η ομάδα έχει ότι χρειάζεται, από κόσμο, εγκαταστάσεις, ντόπιο στοιχείο και ταλέντο».

Τι λείπει από τον ΓΣΑ για το παραπάνω βήμα;

«Από την στιγμή που φέτος δημιουργήθηκε κορμός με 80% του ροστερ να είναι ντόπιοι παίκτες, πιστεύω κάποιες λεπτομέρειες είναι αυτές που χρειάζονται για να επιστρέψει ο ΓΣΑ εκεί που πρέπει».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top