Πλαβός: Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί

Ο έμπειρος αμυντικός, Φώτης Πλαβός θα είναι και φέτος ο ένας εκ των βασικών παικτών που θα αγωνίζεται με την φανέλα του Αίαντα Σούρπης. Ο Αίας ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του για το κύπελλο και το ίδιο θέλει να κάνει και με τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, εκεί όπου φιλοξενείται από την νεοφώτιστη αλλά αξιόμαχη Αγχίαλο. Ο αμυντικός του Αίαντα μιλά στο Localsports.gr με φόντο τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

 

Είμαστε ευχαριστημένοι για τη πρόκριση που πετύχαμε τη Κυριακή κόντρα στους Μυρμιδονες.

Η ομάδα πιστεύω είναι έτοιμη μια καλή πορεία. Κράτησε σχεδόν όλο το σύνολο και απέκτησε ποιοτικούς και καλούς παίχτες. Σίγουρα δεν είναι εύκολο παιχνιδι αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Πρέπει να εμφανιστουμε όπως πρεπει και ότι θα μας πει ο κόουτς να ακολουθήσουμε. Το πρωτάθλημα θα είναι και φέτος δύσκολο και απαιτητικό καθώς έχει πολύ καλές ομάδες.

Εμείς ξεκινάμε με τη περσινη συνταγή να το χαρούμε, να το διασκευάσουμε όλο αυτό το ταξίδι, να περασουμε καλά να παιξουν κάποια νέα παιδιά και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top