Παρέμεινε στον Αίαντα ο Χειλάς

Ο Μάνθος Χειλάς είναι η επόμενη ανανέωση του Αίαντα Σούρπης, η οποία θα δώσει πολύτιμη βοήθεια στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και τη περσινή χρονιά με τη φανέλα του Αίαντα, όπου και κατέγραψε 22 συμμετοχές, ενώ σημείωσε 11 γκολ για το πρωτάθλημα. Πραγματοποίησε επίσης 4 συμμετοχές στη διοργάνωση του κυπέλλου και ήταν πολύτιμο μέλος στη φετινή πορεία της ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον 25χρονο πλάγιο επιθετικό είναι η ταχύτητα αλλά και η άριστη τεχνική που διαθέτει με τη μπάλα στα πόδια.Έτσι, μαζί με τον Κατσιαβριά (ανανέωσε πρόσφατα) και με όσους ακόμη αναμένεται να μείνουν στο ρόστερ αναμένεται να προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες τους στις οδηγίες του προπονητή της ομάδας.

Λίγο μετά την ανανέωση, ο Χειλάς επικοινώνησε με το localsports.gr και δήλωσε:

Είμαι χαρούμενος διότι στην ομάδα υπάρχει μια πάρα πολύ καλή διοίκηση που είναι δίπλα μας στα εύκολα και στα δύσκολα σε ότι χρειαστούμε και το πιο σημαντικό και βασικότερο οι συμπαίκτες μου. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια είμαστε οικογένεια.Τους στόχους που θεωρώ ότι μπορούμε να βάλουμε είναι να φτάσουμε ξανά στον τελικό κυπέλλου και μακάρι την κατάκτηση και μια καλή θέση στο πρωτάθλημα μέσα στις πρώτες τρεις θέσεις.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top