Πάτησε κορυφή η Δήμητρα – κέρδισε με 2-0 το Τοξότη

Νίκη κορυφής πέτυχε η Δήμητρα, καθώς κέρδισε με 2-0 το Τοξότη και έτσι πάτησε για πρώτη φορά στη πρώτη θέση φέτος μαζί με το Ρήγα, μετά το στραβοπάτημα του Σαρακηνού.

Η Δήμητρα ήξερε πως έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι με τον Τοξότη, αν ήθελε να βρεθεί στη κορυφή της βαθμολογίας. Έτσι, με πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον έμπειρο Παναγιώτη Κοντοβά να οδηγάει την ομάδα του σε μια σημαντική νίκη με δύο προσωπικά του τέρματα.

Στο 17′ ο Κλουκουτάρας βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Μπράνο, τσίμπησε τη μπάλα και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοντοβάς, ο Μπράνος απέκρουσε, η άμυνα δεν ήταν έτοιμη και ο Κοντοβάς με δεύτερη προσπάθεια άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 40′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βούλγαρη, ο Κρανάς πήρε γυριστή κεφαλιά ο Μπράνος έδιωξε, αλλά ο Κοντοβάς βρέθηκε στο σωστό σημείο και πέτυχε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, έπεσε ο ρυθμός στο παιχνίδι με λίγες σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με το 2-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, το οποίο βρήκε τους <<πράσινους>> να σκαρφαλώνουν στη πρώτη θέση.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top