Ο Πουρσαϊτίδης στο “Local” για τη φετινή χρονιά

Σειρά στις συνεντεύξεις – ανασκόπηση της χρονιάς στο Localsports, έχει ο νεαρός προπονητής της Σκοπέλου, Γρηγόρης Πουρσαϊτίδης. Μιλάει για την φετινή χρονιά που λειτούργησε ως επανεκκίνηση της ομάδας, την επόμενη μέρα και άλλα. Αναλυτικά:

«Η φετινή χρονιά ήταν για την ομάδα του νησιού χρόνια επανεκκίνησης. Τα παιδιά του νησιού είχαν να αγωνιστούν και να κάνουν προπόνηση ενάμιση χρόνο λόγω της πανδημίας και λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου και τις εργασίες που έγιναν την περασμένη σεζόν για να φτιαχτεί ξανά. Είχαμε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ καθώς μας φύγανε κάποια παιδιά αλλά ήρθανε πίσω στην ομάδα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που η βοήθεια τους ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Το σημαντικό είναι ότι πέρα από την επιστροφή του Χησάι και μία προσθήκη του Τσουπαρέλου που ήρθε για δουλειά στο νησί επέστρεψαν παιδιά που είχαν χρόνια να αγωνιστούν στην ομάδα και μαζί με την νέα φουρνιά παιδιών γεν.2006-05 θεωρώ πως ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Στην θέση του τερματοφύλακα λίγο υστερήσαμε γιατί ήταν δύο παιδιά του 2006 χωρίς ποδοσφαιρικούς αγώνες στα πόδια τους σε μεγάλο γήπεδο με κανονική εστία, αλλά θεωρώ πως και οι δύο προσπάθησαν πολύ και κάνανε ότι καλύτερο μπορούσαν. Χάσαμε κάποιους βαθμούς στο τέλος μερικών παιχνιδιών που στέρησαν την παρουσία μας στα play off. Στα play out δυστυχώς παίξαμε μόνο ένα παιχνίδι μέσα στην Χλόη και με την βαθμολογική μας θέση καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία.

Για το αν η χρονιά έχει θετικό ή αρνητικό πρόσημο

«Η χρονιά σε γενικές γραμμές θεωρείται επιτυχημένη γιατί με τις συνθήκες προπόνησης, την πανδημία, τις υποχρεώσεις των παιδιών και τους τραυματισμούς που είχαμε, καταφέραμε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Ο τραυματισμός του Νίκου του Καραθανάση στο παιχνίδι με τον Ιάσονα μας στεναχώρησε πιο πολύ απ’όλα. Εύχομαι να γίνει καλά να γυρίσει στην δουλειά του κανονικά και ύστερα να τον δούμε ξανά στο γήπεδο να τα δίνει όλα για την ομάδα όπως έκανε πάντα».

Η επόμενη μέρα του συλλόγου

«Η επόμενη μέρα της ομάδας θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη. Καινούργια διοίκηση βγήκε, θεωρώ πως έχουν όλοι όσοι μπήκανε όρεξη να βοηθήσουν τον σύλλογο σε όλα τα αθλήματα. Η ομάδα θέλει την στήριξη του κόσμου της και του Δήμου και ελπίζω να την έχει φέτος ακόμα πιο πολύ! Εγώ ακόμα δεν έχω συμφωνήσει για την νέα σεζόν. Αν είμαι θα συζητήσουμε μαζί με την διοίκηση ποιο θα είναι το πλάνο και οι στόχοι της νέας χρονιάς».

Φωτογραφίες από την Εφημερίδα Σποραδες.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top