Ο Λευτέρης Δενελάβας στο Localsports πέντε μήνες μετά την αποχώρηση του

Έχουν περάσει κοντά στους πέντε μήνες από τη στιγμή που ανακοίνωσε την αποχώρηση από την ενεργό δράση. Μια καριέρα γεμάτη για τα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πολλά τέρματα, πολλές διακρίσεις και ΚΑΜΙΑ κόκκινη κάρτα.

Ο κύριος που κατάκτησε πέντε πρωταθλήματα, δυο κύπελλα και ανακηρύχθηκε έξι φορές πρώτος σκόρερ πρωταθλήματος, μιλά στο Localsports για τη ζωή μετά από εικοσιπέντε συνεχόμενα έτη γεμάτα ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον βετεράνο, πλέον, Λευτέρη Δενελάβα, που εκτός από τα παραπάνω έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων χάρη στον χαρακτήρα του και το ήθος του. Απολαύστε τον.

Συνέντευξη στον Αποστόλη Καρπαθάκη.

Πως είναι η ζωή μετά από τόσα χρόνια γεμάτη ποδόσφαιρο;

Μετά από 24 συνεχή χρόνια ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μπορώ να πω ότι μου λείπει λίγο αυτή η ποδοσφαιρική καθημερινότητα και το ‘αρωμα’ των αποδυτηρίων. Παρόλα αυτά νιώθω αρκετά γεμάτος απ’ το ποδόσφαιρο, πήρα τίτλους, διακρίσεις και το σημαντικότερο έκανα πολλούς φίλους. Πιστεύω πήρα τη σωστή απόφαση τη πιο σωστή στιγμή, τη στιγμή που ήρθε στη ζωή η κορούλα μου στην οποία θα αφοσιωθώ τώρα.

Μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση, παρακολουθείς το ερασιτεχνικό;

Ναι παρακολουθώ όσο μπορώ το ερασιτεχνικό είτε από κοντά είτε από το ίντερνετ. Επίσης, παρακολουθώ και το πρωτάθλημα νέων όπου ο Τοξότης έχει μια πολύ καλή ομάδα και πραγματικά απολαμβάνω να την παρακολουθώ.

Η άποψη σου για το φετινό Τοξότη;

Ο Τοξότης και τη φετινή χρονιά έχει μια αξιόλογη και πολύ υπολογίσιμη ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να τη κερδίσεις. Διακρίνω ένα πρόβλημα στη τελική προσπάθεια αλλά εύχομαι να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία και να έχει μια πορεία σταθερή όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Θα σε δούμε από κάποιο άλλο πόστο στα γηπεδα;

Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορώ να ασχοληθώ τόσο πολύ. Βέβαια θα ήθελα όσο μου δίνεται ο χρόνος να ασχοληθώ με τις ακαδημίες. Είναι κάτι που είχα κάνει για ένα μικρό διάστημα πριν δυο χρόνια και μου αρέσει αρκετά.

Το σχόλιο και το φαβορί για την Α’ κατηγορία;

Το πρωτάθλημα φέτος το θεωρώ πολύ καλό και ανταγωνιστικό, θα είναι ενδιαφέρον μέχρι το τέλος με την αγία Άννα και το Μαγνησιακό να παλεύουν και τις υπόλοιπες ομάδες να ακολουθούν από κοντά.

Σου έμεινε κάποιο παράπονο από αυτή τη διαδρομή;

Δε μπορώ να πω ότι έχω κάποιο παράπονο. Είμαι ένα άτομο Πιστεύω αρκετα συνειδητοποιημένο και ξέρω πως για να κάνεις το κάτι παραπάνω εκτός από δουλειά χρειάζεται και τύχη και δημόσιες σχέσεις. Εγώ απ’ αυτές δεν είχα και έτσι δεν είχα τη τιμή να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο, βέβαια δεν ήταν και αυτοσκοπός μου. Προτιμούσα να παίζω για την ευχαρίστηση μου συνήθως με τη παρέα μου, οπότε φεύγω γεμάτος και χωρίς κανένα παράπονο!!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top