Ο Θησέας κρίνει το πρωταθλητή (;)

Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τελικός ο αγώνας του Σαββάτου μεταξύ του Θησέα και του Μαγνησιακού, στις 16:00 στο γήπεδο Σαρακηνού για την προτελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Τελικός γιατί αν ο Μαγνησιακός επικρατήσει ναι φύγει νικητής, τελευταία αγωνιστική πρέπει να κερδίσει την υποβιβασμένη ΑΕ 2002, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκη Θησέα και νίκη της Αγίας Άννας με Νηλέα, τότε οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στη πρώτη θέση και θα βρεθούν μια ανάσα από τα μπαράζ ανόδου, ενώ τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τον Τοξότη.

Στο Θησέα παρά το ότι η ομάδα έχει μείνει και μαθηματικά εκτός πρωταθλητισμού, βλέπουν με πολύ σοβαρότητα το ματς, καθώς θέλει να δείξει σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, πως αδικείται και από την βαθμολογική της θέση. Εκτός από αυτό, η διοίκηση των πρασίνων εξέδωσε μια ανακοίνωση, που αναφέρει πως υπάρχουν ενοχλήσεις προς τους παίκτες της ομάδας, ζητώντας αυτό να σταματήσει.

Απο την άλλη, ο πρωτοπόρος Μαγνησιακός θα αγωνιστεί με τον προπονητή Θάνο Θεοδώρου στο πάγκο, καθώς η ποινή της ΕΠΣΘ ολοκληρώθηκε, ενώ η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να κατακτήσουν το στόχο που έχουν θέσει.

Ο Θησέας είναι και η μοναδική ομάδα που έχει «στεναχωρήσει» το Μαγνησιακό, καθώς στο πρωτάθλημα στο πρώτο γύρο κέρδισε με 2-4, ενώ στο κύπελλο τους απέκλεισε από τη διαδικασία των πέναλτι.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top