Ο Γιώργος Τζοβάρας στο Localsports για Ατρόμητο, Κωνσταντέλια και Νίκη

Ο Γιώργος Τζοβάρας είναι ακόμη ένας Βολιώτης ποδοσφαιριστής, από αυτούς που κατάφεραν να φύγουν από την Μαγνησία και να μεταπηδήσουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από τα μέσα της περσινής σεζόν, ο Βολιώτης επιθετικός ζει το δικό του όνειρο αγωνιζόμενος με την φανέλα του Ατρομήτου. Το Localsports.gr επικοινώνησε μαζί του, μιλώντας για την δική του φετινή πορεία και όχι μόνο.

Η φετινή χρονιά στον Ατρόμητο

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο και που φέτος παίζω όλο και περισσότερο. Όσο έχω αγωνιστεί έχω βοηθήσει αισθητά την ομάδα μου και πάντοτε τα δίνω όλα είτε παίζω δέκα λεπτά είτε ενενήντα!

Τα συναισθήματα να είσαι μέλος του Ατρομήτου και οι προσωπικοί στόχοι

Το να αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ατρόμητος με ιστορία είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και απολαμβάνω κάθε στιγμή που βρίσκομαι εδώ πέρα στο 100%. Στόχος μου κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος, να δουλεύω σκληρά και να εξελίσσομαι! Θα ήθελα να βελτιωθώ όσο περισσότερο γίνεται και να καθιερωθώ στον Ατρόμητο ως βασικός.

Το σχόλιο για την εξέλιξη του Κωνσταντέλια που τον είχε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ

Είναι ένα χαρισματικό παιδί, το οποίο το βλέπαμε από μικρή ηλικία ότι ξεχωρίζει και τα προσόντα του είναι για να κάνει τεράστια καριέρα και γιατί όχι σε top κλάσης ομάδες! Το μόνο που έχει να κάνει είναι να δουλεύει σκληρά, να παραμείνει ταπεινός και να εξελίσσεται όλο και περισσότερο.

Το μήνυμα προς τους φίλους της Νίκης Βόλου

Θα ήθελα να δώσω τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους φίλους τις Νίκης Βόλου και ένα ευχαριστώ μεγάλο για τη στήριξη όσο ήμουν εκεί! Εννοείται παρακολουθώ την ομάδα της Νίκης και τις εύχομαι κάθε επιτυχία μέσα από τη καρδιά μου.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top