Ο Βασίλης Σιγάλας για το κεφάλαιο «ΑΠΟΒ»

Δηλώσεις; Ελάχιστες. Λόγια; Λίγα. Δουλειά; Πολύ. Η ΑΠΟΒ είναι μια από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια επανήλθα στο χάρτη των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ, πέρα από τις ακαδημίες που συμμετέχει, έχοντας κερδίσει το σεβασμό των φιλάθλων, για το νεανικό σύνολο.

Ο Βασίλης Σιγάλας, από τους ακούραστους εργάτες αυτής της προσπάθειας αυτά τα χρόνια, μιλά και αναλύει το κεφάλαιο ΑΠΟΒ, το project και το μέλλον της Ακαδημίας αποκλειστικά στο Localsports.

Συνέντευξη στον Αποστολή Καρπαθάκη

Από το 1996 που ιδρύθηκε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου, έχει σαν στόχο τα παιδιά να γνωρίσουν και παράλληλα να αγαπήσουν τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο. Η φιλοσοφία της διοίκησης και των προπονητών είναι οι μαθητές – αθλητές του συλλόγου να γνωρίσουν εκτός από τις τεχνικές δεξιότητες του ποδοσφαίρου και τις αρχές του ευ αγωνίζεσθε, της ευγενούς άμιλλας καθώς και του υγιούς συναγωνισμού. Όλα τα παραπάνω αποτελούν συνέχεια της ομάδας που συμμετέχει στη Β’ Ε.Π.Σ.Θ. από νεαρούς μαθητές- αθλητές του συλλόγου δίνοντας την ευκαιρία να συμμετέχουν, να αποκομίσουν νέες εμπειρίες καθώς και να ξεχωρίσουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Έτσι οι μαθητές της Ακαδημίας μας καθώς και ορισμένοι νεαροί αθλητές που ταιριάζουν στην φιλοσοφία του συλλόγου συμμετέχουν στην ομάδα που αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Για τη φετινή πορεία της ομάδας 

Το φετινό πρωτάθλημα όπως γνωρίζουμε άργησε να ξεκινήσει για συγκεκριμένους λόγους. Η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής οκτώ επίσημους αγώνες ( 6 πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου) προσπαθώντας κατά διαστήματα να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν επικεντρώνομαι στον αριθμό νικών και ηττών, αλλά στο γεγονός οτι απ όλα τα παιχνίδια αντιλαμβανόμαστε συγκεκριμένα πράγματα που θα μας βοηθήσουν στην βελτίωση της ομάδας μας. Με την νέα χρονιά σε καθε αγώνα, η ομάδας μας θα παρουσιάζεται καλύτερη, προσπαθώντας να διορθώσει τα λάθη και να εξελίξει τα δυνατά της σημεία.

Ο φετινός στόχος

Πρωταρχικός στόχος ανέκαθεν της ομάδας μας είναι οι νεαροί αθλητές-μαθητές του συλλόγου να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο ακολουθώντας συγκεκριμένες αρχές και αξίες. Σύμφωνα με τα προαναφερθέντα γνωρίζοντας τον χαρακτήρα και τις δυνατότητες των αθλητών μας, πεποίθηση μου είναι οτι καθημερινά θα προσπαθήσουμε να εξελισσόμαστε και να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς. Έτσι θεωρώ ότι την φετινή χρονιά στο πρωταθλήμα της Β’ Ε.Π.Σ.Θ., ακολουθώντας πίστα το πλάνο και της φιλοσοφία μας, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε οτι καλύτερο μπορούμε με απόλυτο σεβασμό στον σύλλογο, στους εαυτούς μας, την προσπάθεια μας αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες.

Τέλος εκ μέρους της Ακαδημιας Ποδοσφαιρου Βολου εύχομαι σε ολο τον κόσμο χρόνια πολλά, Καλα Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top