Ο Ανδρουτσόπουλος στο “Local” για τη φετινή χρονιά

Το Localsports μετά την ολοκλήρωση και της Α’ ΕΠΣΘ μιλά με τους προπονητές – πρωταγωνιστές για την φετινή σεζόν.

Ο προπονητής της Αγχιάλου, Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος αποκλειστικά στο Local, σε μια ανασκόπηση της χρονιάς. Τα προβλήματα, οι απουσίες, οι αποχωρήσεις και η επόμενη μέρα.

«Έκλεισε χθες μια χρονιά ίσως η δυσκολότερη που είχα να αντιμετωπίσω σε θέμα στελέχωσης ρόστερ από την αρχή της προπονητικής μου ζωής. Χτίζοντας την ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι είχαμε τρομακτικά αναπάντεχες απώλειες για διάφορους λόγους. Γουτσιος, Τσέλιος , Θάνος , Καρρος δεν γινόταν να μπουν στην εξίσωση της δημιουργίας του ρόστερ στην αρχή της χρονιάς , τέσσερις παίκτες που άλλαζαν με τη παρουσία τους εντελώς το level του συλλόγου. Με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχαμε το σοβαρό τραυματισμό του Παντελή του Μουραβα ο οποίος για μας ήταν πολύ σημαντικός παίκτης στη θέση του τερματοφύλακα, όχι μόνο στη στελέχωση της 11αδας αλλά ακόμα και στη καθημερινότητα των προπονήσεων. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Τάσο τον Σοφιανό ο οποίος παρότι ήταν παροπλισμένος εδώ και χρόνια ήρθε και μας βοήθησε σε κάποιες στιγμές που δεν είχαμε κανένα τερματοφύλακα λόγω και του τραυματισμού του Θάνου του Σαματά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες, αλλά ακόμα και το Γενάρη ήρθαν να προστεθούν δυο ακόμα βασικές απώλειες, αυτή του Άλμπα Κόντρα που ζήτησε μεταγραφή για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου και του Σπύρου του Νούσια που συνέχισε τη διαδρομή του στο Μαγνησιακο.
Τέλος λίγο πριν μπούμε στη διαδικασία των μπαράζ παραμονής χάσαμε λόγω σοβαρού τραυματισμού και τον Χρήστο τον Δαμασκό που ήταν βασικό μας επιθετικό όπλο.
Μετά από όλα αυτά που ανέφερα θεωρώ την έκβαση της χρονιάς απόλυτα πετυχημένη , αφού καταφέραμε να κρατήσουμε το σύλλογο στην Α κατηγορία τη στιγμή κιόλας που έπρεπε να παλέψουμε για τον ίδιο στόχο με πολύ ιστορικές ομάδες.

Η επόμενη μέρα 

Η επόμενη μέρα, θα έχουμε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας τον κ.Παπουτση με τον οποίο μας δένει τετραετής συνεργασία και αλληλοσεβασμός, έχει πάντα τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις μου στο θέμα της ανανέωσης μου. Τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν νεότερα και σ’ αυτό τον τομέα».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top