Ξεκίνησε μεταγραφές η Σκιάθος

«Δυναμικά ξεκινά στη νέα αθλητική χρονιά 2023 – 2024 ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου την οργάνωση του ρόστερ της Ομάδας Α’ που θα αναμετρηθεί στις αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της κατηγορίας Α’ ΕΠΣΘ. Αέρας ανανέωσης φύσηξε στο δυναμικό του με 4 προσθήκες που κατά το παρελθόν υπήρξαν παίκτες της ομάδας μας οι κύριοι :

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗΣ

  • Πρώτη ομάδα: Νέοι Όλυμπιακού Βόλου.
  • Το 2004 όντας 17 ετών : Θησέας Αγριάς (Πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣΘ)
  • Κατηγορία Δ’ Εθνική : Ομάδα Θησέας Αγριάς.
  • Κίσσαβος Συκουρίου.
  • Τηλυκράτης Λευκάδας
  • Θησέας Αγριάς
  • 2011 : Α.Ο Σκιάθου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης είναι γεννημένος στις 10/01/1996 με καταγωγή από τη Σκιάθο.Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες Σκιάθου και σε ηλικία 14 χρονων έκανε το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα της Σκιάθου.Με 4 σεζόν και με πάνω από 100 αγώνες, σε ηλικία 18 ετών έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή στη Κ20 Νίκης Βόλου όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα νέων της Super League. Μετά την αποβολή της ομάδας της Νίκης Βόλου από την Α’ Εθνική βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού όπου συνέχισε στην Α’ Εθνική. Τον Γενάρη του 2015 μεταγράφεται στον Ιωνικό και αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Επόμενο σταθμός αποτελεί ο Α.Ο Περιστερίου και η Α’ κατηγορία Ερασιτεχνικου πρωταθλήματος Αθηνών!
Μετά από 2 χρόνια και το 2018 ανοίγει τα φτερά του στο Εξωτερικό και δοκιμάζει την τύχη στην Δ’ Εθνική κατηγορία της Ισπανίας με την ομάδα του San Antonio, στο Λας Πάλμας. Εκεί θα αγωνιστεί για ένα 6μηνο. Επόμενο μεγάλο βήμα αποτελεί το Λονδίνο όπου αγωνίζεται στην ερασιτεχνική κατηγορία Βορείου Λονδίνου με την ομάδα των Old Parmiterians FC όπου και κατακτά το πρωτάθλημα! Λίγο πριν το ξέσπασμα του Κορωναϊου παίρνει μεταγραφή στην επαγγελματική ομάδα της Cheshunt FC όπου αγωνιζόταν στην 7η κατηγορία της Αγγλίας! Τελευταίος του σταθμός αποτελεί ο Ormos FC στην ερασιτεχνική κατηγορία του βόρειου Λονδίνου όπου στις 2 χρονιές που αγωνίστηκε κατέκτησε μια άνοδο και ένα κύπελλο “Challenge Cup”.

Ο Κωνσταντίνος έρχεται να προσθέσει εμπειρία στην ομάδα Α’ της Σκιάθου και να την βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ.

ΝΤΕΝΙΣ ΠΡΙΦΤΗ

Ο Ντένις Πρίφτη επιστρέφει στην αθλητική μας οικογένεια μιας και πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα της ομάδας της Αγχιάλου.Ο Ντένις είχε ήδη χαράξει μία αξιοσημείωτη πορεία παρουσίας 15 συνεχόμενων ετών στην ομάδα μας και πια μετά χαράς θα είναι ξανά μαζί μας.

ΑΝΤΙ ΜΠΡΕΓΚΟΥ

Μετά απο έναν χρόνο απουσίας ο Άντι Μπρέγκου επιστρέφει στην ομάδα μας πανέτοιμος να συναντήσει τους συμπαίκτες του στη σέντρα !

Ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία !

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗΣ».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top