Νταμπλούχος Πύρασος σε τελικό με τα όλα του

Σε ένα ματς που τα είχε όλα ο Πύρασος πανηγύρισε τη κατάκτηση του τροπαίου και αναδείχθηκε νταμπλουχος 2021-2022.

Στο πρώτο μέρος ο Κεφαλάς υποχρεώθηκε σε δυο αποκρούσεις στην γωνία του, σε σουτ του Τζοβάρα και Παπαδημητριου. Στο 43’ ο Παπαδόπουλος είχε δοκάρι με σουτ μέσα από τη περιοχή. Στο 40’ κροτίδα πετάχτηκε κοντά στο πάγκο της Αγίας Άννας προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Στο δεύτερο μέρος, η Αγια Άννα μπήκε με δυο φάσεις του Παπαδημητριου στο 47’ και στο 50’ όμως ο Κεφαλάς δεν είχε πρόβλημα.

Στο 55’ ο Πύρασος κέρδισε κόρνερ, κεφαλιά πήρε ο Βλάχος με τον Φλιγκο να κάνει καλή απόκρουση, ο Οικονόμου πήρε εκ νέου κεφαλιά και ο Ροτζεριο από κοντά με κεφαλιά έκανε το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, στο 61’ ο Πετράκος με πανέξυπνη μπαλιά βρήκε τον Σεττο, που ντρίμπλαρε έξυπνα τον Μιχοπουλο σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Παπαδημητριου ισοφάρισε σε 1-1 από κοντά.

Στο 71’ ο Αραπίτσας σούταρε και ο Φλίγκος στη γωνία του μπλόκαρε. Φτάνοντας προς το τέλος, όλα έδειχναν ότι ο μεγάλος τελικός θα οδηγηθεί σε παράταση, ο Πύρασος κέρδισε κόρνερ. Ο Παπαδόπουλος στο 92’ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μιχόπουλος στο πρώτο δοκάρι πήρε τη κεφαλιά. Ο Φλίγκος έδιωξε, η μπαλα «κολλησε» στη μικρή περιοχή και ο Φουρκιώτης που μπήκε τρία λεπτά νωρίτερα έσπρωξε τη μπαλα  στα δίχτυα για το 1-2, ξεσηκώνοντας θύελλα πανηγυρισμών, καθώς και διαμαρτυρίας για τους ερυθρόλευκους. Το ματς έληξε, συνέχεια δόθηκε με έντονες αψιμαχίες μεταξύ των δυο ομάδων. Κόκκινη είδε ο τερματοφύλακας Φλίγκος για έντονες διαμαρτυρίες μετά τη λήξη. Λεπτά αργότερα όταν έπεσαν ελάχιστα οι τόνοι, ακολούθησε η απονομή.

Τέλος, MVP της αναμέτρησης ψηφίστηκε ο Ροτζεριο Μάρτινς.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (Αθανασιάδης): Φλίγκος, Χατζητρακόσιας, Καλαμίδας, Βέργος, Χολέβας, Τσιουρέλης (70’ Στεργιόπουλος), Πετράκος, Κορέτα (76’ Τσελεπής), Σέττος, Τζοβάρας, Παπαδημητρίου

ΠΥΡΑΣΟΣ (Σιαμέτης): Κεφαλάς Μπόλης (46’ Δημητριάδης), Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Αγιασιώτης, Οικονόμου, Ροτζέριο, Αραπίτσας, Ζάχος (89’ Φουρκιώτης), Βλάχος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top