Να μετουσιώσει τις καλές εμφανίσεις σε ουσία και νίκες

Ο ΓΣΑ ο οποίος έχει ξεκινήσει θετικά μέχρι στιγμής, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερος, θέλει αρχής γενομένης απο το ματς με τον Νηλέα να μετουσιώσει τις καλές του εμφανίσεις σε ουσία και νικηφόρα αποτελέσματα.

Η αρμάδα του Κώστα Ρέππου, μέτρα τρεις ισοπαλίες και μια νίκη, με τους Αλμυριώτες όμως να νιώθουν ότι θα μπορούσαν να πάρουν το κάτι παραπάνω βάση απόδοσης και ευκαιριών. Επίσης, με τον Ρήγα προηγήθηκε με 0-1 αλλά δέχθηκε την ανατροπή και βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ βρίσκοντας ισοφάριση και έχοντας ευκαιρία και για ανατροπή, ενώ και με τον Αίαντα στο τοπικό ντέρμπι, βρέθηκε να προηγείται και με 2-0 και δυο ακυρωμένα γκολ για να κλειδώσει το τρίποντο ,όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος, χάνοντας ξανά ευκαιρία για τη νίκη στο τέλος.

Λίγο η διαχείρηση, λίγο η αστοχία στις τελικές φάσεις, φέρνουν τον Αλμυρό με 6 βαθμούς στην βαθμολογία, με τους κυανόλευκους να θέλουν να κάνουν ένα νικηφόρο σερί στα επόμενα τέσσερα ματς με Νηλέα εντός, Ακρόπολη εκτός, Αγχίαλο εντός και Δήμητρα εκτός, για να αποκτήσουν εκτός από βαθμούς και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top