Νίκη Βόλου: Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία – σύντομα μεταγραφή

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, στη Πορταριά, εκεί όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του Αλέκος Βοσνιάδη και των συνεργατών του.

Οι κυανόλευκοι που διαμένουν στο Portaria Hotel προπονούνται εντατικά, με διπλές προπονήσεις την Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φυσική κατάσταση, ενώ βάση δίνεται και στο κομμάτι της τακτικής.

Η προετοιμασία πραγματοποιείται σε άριστο κλίμα μεταξύ των παικτών, τεχνικού επιτελείου και μέλη της διοίκησης, με τους «παλαιοτερους» να αγκαλιάζουν τις νέες προσθήκες και να τους βάζουν στο κλίμα. Η ομάδα της Νίκης, θα συνεχίσει τη προετοιμασία της στη Πορταριά μέχρι και τις 31 Αυγούστου που θα αναχωρήσει για Βόλο όπου θα δώσει και το πρώτο φιλικό.

Στη συνέχεια, προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο του ΟΣΕ και σε αυτό της Νέαπολης.

Όσο αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κάτι ακόμη το οποίο θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας. Στη προετοιμασία συμμετέχουν όλοι, χωρίς τραυματία, και είναι οι εξής:

Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Νίκος Μπουργάνης, Στράτος Μισυρλής, Βαγγέλης Ανδρέου, Χρήστος Γρομητσάρης, Παύλος Λογαράς, Γιώργος Δεληζήσης, Αντώνης Αναστασίου, Πασχάλης Κάσσος, Στέλιος Δημητρίου, Σάββας Τοπαλίδης, Νέτι Μέτσε, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Παύλος Κυριακίδης, Σταύρος Τσουκαλάς, Βασίλης Γαβριηλίδης, Γιώργος Μπάλλας, Γιώργος Κριμιτζάς, Μπρούνο Μορέιρα, Χοσέτε Μιράντα, Αντόνιο Ροχάνο, Χρήστος Τζιώρας, Όσκαρ Σιαφά, καθώς και οι νεαροί Κώστας Αλεξιάδης, Απόστολος Τζιάνης, Σωκράτης Τόγιας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top