Νέος προπονητής στον Ιάσωνα, παρελθόν ο Κουρούπης

Παρελθόν αποτελεί από τη τεχνική ηγεσία του Ιάσωνα Άλλης Μεριάς ο Παναγιώτης Κουρούπης, ενώ νέος προπονητής της ομάδας από σήμερα είναι ο Θανάσης Βλαχόπουλος.

Ο λόγος της αποχώρησης του προπονητή είναι πως δεν είχε δίπλωμα Uefa B αλλά Uefa C, ενώ η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί για τη μεγάλη προσφορά του και για τις χαρές που έδωσε στο σύλλογο.

Από σήμερα νέος τεχνικός ο Θανάσης Βλαχόπουλος ο οποίος αποχώρησε από το Μαγνησιακό μετά τον αποκλεισμό από το Ρήγα Φεραίο με 1-6.

 

Η διοίκηση του Ιάσωνα της άλλης μεριάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κουρουπη και τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στο σύλλογο,τόσο για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία όσο και για την προετοιμασία της ομάδος για το πρωτάθλημα. Ό λόγος της αποχώρησης δεν ήταν γιατί δεν ήμασταν ευχαριστημένοι απ τις υπηρεσίες του αλλά διότι δεν κατείχε το δίπλωμα Uefa B που απαιτείτε για να μπορεί να προπονεί κάποιος στην Α τοπική κατηγορία. Του ευχόμαστε να το αποκτήσει και κάποια στιγμή η δρόμοι μας να ξανασμίξουν. Κάναμε γρήγορες κινήσεις και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία με έναν από τους πλέον πετυχημένος προπονητες που διαθέτει το τοπικό μας πρωταθλήματα το Θανάση Βλαχοπουλο. Τον καλωσορίζουμε στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Με την έλευση του νέου τεχνικού αν διαπιστωθούν τυχόν ελλείψεις η διοίκηση είναι διατεθειμένη να τις καλύψει όσο διαρκεί η μεταγραφική περίοδο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top