Μυρμηδόνες: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα (;)

Η ομάδα των Μυρμηδωνων είναι μια από τις ομάδες που είναι σε καλό «φεγγάρι» καθώς διανύει ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, απολαμβάνοντας τη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πλατάνου, με καπετάνιο όλης αυτής της διαδρομής τον προπονητή Θοδωρή Σκούρα, έχει χτίσει ένα σύνολο, με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές της ομάδας, αλλά και έμπειρους που ήταν από πέρσι, ενώ κάποιοι ήρθαν από την παραπάνω κατηγορία τον Ιανουαριο.

Στόχος της διοίκησης να δοθεί ευκαιρία σε νέους ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες να ξεδιπλώσουν το ταλεντο τους και να ανδρωθούν στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Ο στόχος αυτός φαίνεται να είναι σε πολύ καλό δρόμο, καθώς ήδη ο Θωμαΐδης είναι βασικο στέλεχος των μικτών ΕΠΣΘ, ενώ πρωτος σκόρερ είναι ο νεαρός Τόπας με 7 τέρματα, ενώ οι Τίτου και Σιούτης έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι η ομάδα αυτή έχει δημιουργήσει ένα ωραίο κράμα παικτών με την ομάδα να έχει ένα οικογενειακό κλίμα και παλεύει για το μεγάλο βήμα.

Ο προπονητής της ομάδας ανέφερε στο Localsports:

«Μέχρι τώρα θεωρώ επιτυχημένη τη πορεία της ομάδας μας. Από τη πρώτη μέρα που ανέλαβα την ομάδα πίστευα στις δυνατότητες των παικτών και με επιμονή και προσπάθεια καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε μια δύσκολη κατηγορία με πολλές καλές ομάδες. Στόχος μας να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να λειτουργούμε σαν παρέα γιατί να δε πρέπει να ξεχνάμε ότι το τοπικό ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα διασκέδαση».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top