Με το βλέμμα στη νέα χρονιά

Όσο η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό (17:00 Νεάπολη), το βλέμμα είναι στραμμένο και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, έρχεται στο Βόλο για να ξεκινήσουν συζητήσεις για διάφορα θέματα ενόψει της νέας σεζόν. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία βλέπουν την επόμενη μέρα, ξεκινώντας οι συζητήσεις για ανανεώσεις, αποχωρήσεις, μεταγραφές, προετοιμασία και φυσικά το γηπεδικό κομμάτι.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ελευθεροπουλος έχει τονίσει πως η ομάδα θα κινηθεί για 4-5 περιπτώσεις παικτών που θα βοηθήσουν στο δημιουργικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις με τους παίκτες που επιθυμούν να παραμείνουν στο ρόστερ τη νέα χρονιά, αλλά και με αυτούς που θα αποτελέσουν παρελθόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα συνεχίζει κανονικά τη προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο ματς με τον Πανσερραϊκό, με την ομάδα να θέλει να κλείσει θετικά την φετινή χρονιά, κερδίζοντας το τελευταίο εντός έδρας ματς με το πρωταθλητή.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top