Με δυο εκτός ο ΓΣΑ για το ματς με Ύπατο (pre-game)

Ο ΓΣΑ ετοιμάζεται όλη την εβδομάδα για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΟ Υπατου στην έδρα του, σε ένα παιχνίδι που θα είναι ένας πρόωρος τελικός πριν το ματς με το Θησεα στην Αγριά την επόμενη Κυριακή.

Οι άνθρωποι του ΓΣΑ δηλώνουν απογοητευμένοι για την φάση του προηγούμενου ντέρμπι που το γκολ που ακυρώθηκε θα μπορούσε να χαρίσει το τρίποντο στο σύλλογο και να τους πάει σε πλεονεκτική θέση, αλλά να τους φέρει πιο κοντά στη παραμονή.

Όσο αναφορά το παιχνίδι της Κυριακής, ο Θάνος Θεοδώρου μίλησε στο Localsports.gr:

«Προσπαθούμε να συνέλθουμε απο το σοκ του ακατανόητου ακυρωθεν γκολ με την Δήμητρα, που θα μας έδινε μεγάλη ώθηση να παίρναμε  το τρίποντο, που θα μας έφερνε σε πλεονεκτική θέση για την παραμονή και αλλη σιγουριά για το πολυ ιδιαίτερο ματς με το Ύπατο, που έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολο αφού θα βρουμε μια ομάδα χωρίς άγχος για βαθμούς, αλλά με το ίδιο πάθος και εγωισμό να αποδείξουν οτι άξιζαν την άνοδο. Δυστυχώς  εμείς υποστήκαμε  εναν ποδοσφαιρικό βιασμό που εύχομαι να σταματήσει εδώ και να μην δούμε έργα απο παιδάκια που σφυρίζουν για το μεροκάματο, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό. Δεν ακούσαμε ούτε μια συγνώμη, που θα έπρεπε να πάνε φυλακή μετά από τέτοια απόφαση. Εμείς με μια ανάλογη απόδοση όπως των τελευταιων παιχνιδιών πιστεύουμε ακόμα στη νίκη, αρκεί φυσικά να μας το επιτρέψουν οι άρχοντες».

Τέλος, ο τεχνικός του ΓΣΑ, έχει αμφιβολους μέχρι  στιγμής τους Λάμπο και Νταρακλίτση.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top