Μεταγραφική επιτυχία με Ιωάννου για Τοξότη

Μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε η ομάδα του Τοξότη καθώς έκανε δικό της τον Αποστόλη Ιωάννου. Ο έμπειρος αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τοξότης φέτος ψάχνει να συμφωνήσει με συγκεκριμένους παίκτες, ενώ θέλει να δώσει χρόνο σε ποιοτικούς έμπειρους παίκτες σε συνδυασμό με τους ήδη νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει το ροστερ.

Οσο για τον Ιωάννου, ο έμπειρος αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα και αποτελεί σίγουρα μια ποιοτική λύση στα μετ’ οπισθεν.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός οπισθοφύλακας, ενώ δεν αποκλείεται φέτος να τον δούμε και στο χώρο του κέντρου.

Ο Ιωάννου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Αστέρα με τον οποίο πανηγύρισε πρωτάθλημα και άνοδο στη Δ’ εθνική, μεταγράφηκε στο Ρήγα Φεραίο, μετά αγωνίστηκε στο Θησέα, στον Εθνικό, στο Σαρακηνό, επέστρεψε στο Θησέα και στέφθηκε πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΘ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Διαγόρα Στεφανοβικείου όπου πανηγύρισε τη δεύτερη σερί άνοδο, ενώ τη περασμένη χρονιά επέστρεψε στο Ρήγα και πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά.

Το Localsports.gr επικοινώνησε με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τοξότη, ο οποίος μας μετέφερε τις πρώτες σκέψεις  και τα πρώτα λόγια μετά τη μεταγραφή.

Αναλυτικά:

<<Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα του Τοξότη.

Αυτό που με έκανε να επιλέξω το Τοξότη ως τον επόμενό μου σταθμό, ήταν πως με ικανοποίησε το πλάνο της ομάδας, μου άρεσε η προσέγγιση των ανθρώπων, η ομάδα έχει μια εξαιρετική οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε για μένα ότι βρίσκω στο σύλλογο αρκετούς παίκτες που είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν σε άλλες ομάδες και δε θα μου πάρει πολύς χρόνος ώστε να προσαρμοστώ.

Η ομάδα έχει θέσει καλούς στόχους, οι οποίοι ταιριάζουν απόλυτα στις δικές μου φιλοδοξίες.

Η ομάδα έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, ξέρει τι θέλει και τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και είναι από τις ομάδες οι οποίες θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι να κλειστουν πίσω.

Εύχομαι να πρωταγωνιστησω και εγώ μαζί με τη ομάδα και η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα από τη περασμένη χρονιά και να προσπαθήσουμε μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα>>.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top