Μεγάλη πρόκριση ο Σαρακηνός – άφησε εκτός την Δήμητρα

Μεγάλη πρόκριση πανηγύρισε ο Σαρακηνός, κερδίζοντας με 2-1 την Δήμητρα, αφήνοντας την εκτός διοργάνωσης, τσεκάροντας το εισιτήριο για τους 4 του κυπέλλου.

Η Δήμητρα είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Καρρά, ενώ δυο τετ α τετ έδιωξε σωτήρια ο Γράντας. Καλή χαμένη στιγμή όταν ο Βαλωτής αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Αγγελή τελείωσε μόνος τη φάση. Πλασέ του Αραμπατζή πέρασε λίγο εκτός. Δοκάρι ο Σαρακηνός με τον Καλλιακούδα λίγο πριν τη λήξη του ημίχρονου.

Στο δεύτερο μέρος, στο 61’ ο Αραμπατζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε πανέμορφο τέρμα για το 1-0, όμως η Δήμητρα είχε γρήγορη απάντηση με πέναλτι του Πεπκόλαι ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 65’.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Αντωνίου με κεφαλιά μετά από καλή σέντρα του Αγγελή, έκανε το 2-1, που έμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Σαρακηνού να πανηγυρίζει μυθική πρόκριση.

Ο Σαρακηνός στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αιας – Αγια Άννα.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Γιοβάνης, Αγγελής, Μοράλες, Ράπτης, Καλαμάτας, Καλλιακούδας, Αντωνίου (89’ Μίλτος), Κ. Δημόπουλος (64’ Νιαώτης), Αραμπατζής, Βαλωτής (78’ Θεοχάρης)

ΔΗΜΗΤΡΑ: Πουλιάνας, Λάμπος, Φαράντος (68’ Παπουτσής), Στεφανής, Γαλανόπουλος, Θωμαΐδης (74’ Καμπέρης), Καρράς, Δημητρίου (85’ Διαμαντόπουλος), Πεπκολάι, Βουρδάκης (74’ Μπουμπούκης), Σιόβας (46’ Αναστασίου).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top