Μαγνησιακός: Πρωταθλήτριες με αήττητο έδρας

Η φετινή χρονιά βρήκε τη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού να αγωνίζεται στην Γ’ εθνική κατηγορία και να παρουσιάζεται με απόλυτη επιτυχία στο αγωνιστικό χώρο κατακτώντας τη πρώτη θέση η οποία φέρνει την άνοδο στη Β’ εθνική κατηγορία.

Με τον καπετάνιο στο τιμόνι της ομάδας Γιώργο Πλατανιά, η ομάδα με ένα αρκετά νεανικό σύνολο κατάφερε να φτάσει με επιτυχία στη κορυφή της βαθμολογίας, με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τις δεύτερες Νηρηίδες Φθίας. Έξι νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα σε εκτός έδρας ντέρμπι με αρκετές απουσίες ο απολογισμός της φετινής χρονιάς.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Μαγνησιακού κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Β’ κατηγορία και πριν δύο χρόνια αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων δε δήλωσε συμμετοχή σε αυτήν και αγωνίστηκε και πάλι στην Γ’ εθνική. Φέτος, σε ένα ακόμη πιο απαιτητικό πρωτάθλημα, τα κορίτσια του τεχνικού της ομάδας κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και πάλι με μεγάλη επιτυχία.

Ο πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας, Γιώργος Πλατανιάς μιλά αποκλειστικά στο Localsports.gr για την φετινή επιτυχία της ομάδας. Αναλυτικά:

Η ομάδα κατάφερε να ανέβει ως δεύτερη τη προηγούμενη χρονιά αλλά λόγω οικονομικών θεμάτων δε κατάφερε να συμμετάσχει στη Β’ κατηγορία. Φέτος, σε ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα από το περσινό, καθώς πέντε από τις έξι ομάδες είχαν θέσει ως στόχο την άνοδο και το πρωτάθλημα, τα κορίτσια κατάφεραν να βρεθούν στη κορυφή της βαθμολογίας. Ελπίζω τη νέα χρονιά να βρεθεί κάποια οικονομική ενίσχυση, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αγωνιστούμε στην Β’ εθνική. Αυτή η επιτυχία δεν ήρθε καθόλου εύκολα, καθώς στα περισσότερα παιχνίδια αγωνιστήκαμε με εντεκάδα ανάγκης, καθώς τρία κορίτσια λόγω εργασίας δεν μπορούσαν να παραβρεθούν στο γήπεδο, ενώ κάποιες άλλες κοπέλες λόγω αποστάσεως και λόγω μαθημάτων. Επίσης, είχαμε κάποιες κοπέλες οι οποίες ήταν πολύ μικρές σε ηλικία από 12μιση χρονών μέχρι και 16, και παρά το νεαρό της ηλικίας κατάφεραν να σταθούν επάξια.

Η βαθμολογία

  1. Μαγνησιακός 16-3  19
  2. Νηρηίδες Φθίας 16-7  15
  3. Αστέρας Χαλκίδας 19-8  15
  4. Απολλωνίδες Ερέτριας 7-10  12
  5. Πιερίδες Μούσες 11-10  10
  6. Διγενής Καρδίτσας  2-33  0

Τα αποτελέσματα 

Μαγνησιακός – Διγενής Καρδίτσας 3-0

Αστέρας Χαλκίδας – Μαγνησιακός 1-0

Πιερίδες Μούσες – Μαγνησιακός 1-2

Μαγνησιακός – Νηρηίδες Φθίας 2-0

Απολλωνίδες Ερέτριας – Μαγνησιακός 1-2

Διγενής Καρδίτσας – Μαγνησιακός 0-5

Μαγνησιακός – Αστέρας Χαλκίδας 2-0

Μαγνησιακός – Πιερίδες Μούσες 0-0

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top