Κόλλησαν στο μηδέν Δήμητρα και Σαρακηνός

Στο μηδέν παρέμειναν Δήμητρα και Σαρακηνός στο Κυριακάτικο ντέρμπι της αγωνιστικής. Για το Σαρακηνό είναι η πρώτη απώλεια βαθμών, χωρίς όμως να τους ενοχλεί έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Από την άλλη μεριά, στο στρατόπεδο των <<πρασίνων>> υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και τη προσπάθεια, στεναχώρια όμως που δεν μείωσε τη διαφορά από το πρώτο της βαθμολογίας.

Πώς παρατάχθηκαν

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς ξεκίνησε με τον Τσιλίγκο κάτω από τα δοκάρια, τον Φαράντο στο δεξή άκρο της άμυνας και τον Χονδρογιάννη στο αριστερό, ενώ στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Στεφανής και Τσιάτσιος. Στο κέντρο αγωνίστηκαν ο Θωμαίδης και ο Κρανάς, πλάγια δεξιά αγωνίστηκε ο Καρράς, αριστερά ο Αραπίτσας. Ως δεκάρι αγωνίστηκε ο Τετριμίδας ενώ μπροστά του έπαιξε ο Βούλγαρης.

Από την άλλη πλευρά ο Σαρακηνός ξεκίνησε με τον Φλίγκο κάτω από τα δοκάρια, Γιοβάνη, Μοράλες, Γιαμαλή και Σουάρες στη τετράδα της άμυνας. Στο χώρο του κέντρου ξεκίνησε ο Χάνος με τον Καλαμάτα και λίγο πιο μπροστά τους ο Μαυρίδης, ενώ στις πτέρυγες έπαιξαν ο Τζίκας και ο Μαστακούλης με μοναδικό στη κορυφή της επίθεσης τον Κώστα Φλίγκο.

Τις φάσεις η Δήμητρα στο πρώτο, παραλίγο το γκολ ο Σαρακηνός

Από πολύ νωρίς η Δήμητρα ήθελε να μπει δυνατά και να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο και μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Μοράλες έδιωξε σε κόρνερ πριν σουτάρει ο Κρανάς.

Στο 13′ ο Αραπίτσας σούταρε, η μπάλα βρήκε σε σώματα και έμασε ο Φλίγκος. Δυνατές μονομαχίες και παιχνίδι κέντρου στο πρώτο μισάωρο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο 33′ ο Βούλγαρης εκτέλεσε κόρνερ με τον Αραπίτσα να πιάνει κεφαλιά υπό πίεση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ χάνοντας μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Μέχρι το 39 η Δήμητρα δεν είχε απειληθεί, όμως με τη πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Τσιλίγκου, ο Σαρακηνός έγινε πολύ επικίνδυνος και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάνος έκανε μια μακρινή μπαλιά, ο Γιοβάνης πάσαρε με κεφαλιά, βγάζοντας σε θέση βολής τον Μαυρίδη ο οποίος δεν έκανε το τελείωμα όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα ο Τσιλίγκος να αποκρούσει και να κρατήσει το 0-0. Λίγα λεπτά αργότερα (44′) η Δήμητρα είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Βούλγαρη να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία από απόσταση περίπου δύο μέτρων. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ με το 0-0.

Μπήκε καλύτερα η Δήμητρα, τις έλειψε το γκολ 

Στην επανάληψη, η Δήμητρα μπήκε καλά και στο 47′ ο Καρράς έκανε μια <<γλυκιά>> σέντρα στο Βούλγαρη ο οποίος αστόχησε στη κεφαλιά που επιχείρησε. Στο 53′ ο Καρράς εκτέλεσε φάουλ το οποίο απέκρουσε ο Φλίγκος. Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε στο παιχνίδι ο Κοντοβάς για να δώσει βοήθειες στην ομάδα του. Στο 71ο λεπτό ο Φαράντος έκανε μια σέντρα από τα δεξιά, με αμυντικό του Σαρακηνού άθελά του να κάνει κεφαλιά προς την εστία της ομάδας του με τον Φλίγκο να σώζει ένα αυτογκόλ και στη συνέχεια να μπλοκάρει προβολή του Κρανά. Στο 78′ ο Κοντοβάς πάσαρε στο Κρανά με τον δεύτερο να σουτάρει εκτός. Στο 86′ ο Φλίγκος παραλίγο να αιφνιδιάσει την Δήμητρα από τα 35 μέτρα που επιχείρησε σέντρα – σουτ με τον τερματοφύλακα να μαζεύει. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη ο Αραπίτσας σέντραρε ο Φλίγκος έσπρωξε τη μπάλα προς τη μικρή περιοχή την οποία έστρωσε στον Κρανά, ο οποίος επιχείρησε ένα ανάποδο ψαλίδι στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top