Κλείδωσε τα μετ’ όπισθεν ο Αίας

Το αμυντικό δίδυμο της περσινής πετυχημένης χρονιάς ανανέωσε ο Αίας, καθώς ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχών Φώτης Πλαβός και ο νεαρός και δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής Ραφαήλ Μιχόπουλος θα συνεχίσουν να φοράν τα κιτρινόμαυρα.

Φώτης Πλαβός: Ένας αμυντικός ο οποίος για δύο συνεχόμενα χρόνια δεν έχει χάσει ούτε αγώνα, τη περασμένη χρονιά ήταν πρώτος σε λεπτά συμμετοχής για την ομάδα της Σούρπης, καθώς έφτασε τα 2.340 λεπτά στο πρωτάθλημα με 26 συμμετοχές, ενώ σημείωσε 4 συμμετοχές για το κύπελλο. Ο 31χρονος αμυντικός διαθέτει πολύ καλά στοιχεία και δίνει μια σιγουριά και εμπιστοσύνη για τα μετ’ όπισθεν της ομάδας μαζί με τον <<παρτενέρ>> του στην άμυνα που και τη περσινή χρονιά πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ραφαήλ Μιχόπουλος: Ο δεύτερος αμυντικός της ομάδας ανανέωσε με τους κίτρινους και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον προπονητή της ομάδας. 2295 λεπτά, δεύτερος σε συμμετοχές πίσω από το Πλαβό, ενώ σημείωσε 4 τέρματα για το πρωτάθλημα και είχε το απόλυτο συμμετοχών στο κύπελλο όπου και σημείωσε ακόμη ένα τέρμα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top