Ισόπαλοι Αστέρας και ΓΣΑ

Για ακόμη μια αναμέτρηση ο Αστέρας, έδειξε ότι παλέψει για τη σωτηρία του μέχρι το τέλος, καθώς ενισχύθηκε σημαντικά τον Ιανουάριο με σημαντικές προσθήκες. Ισόπαλοι στο 1-1 ο Αστέρας με τον ΓΣΑ, που σφράγισε την είσοδο του στα playoff.

Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Αστέρας με τον Ξηρομεριτη, ενώ βρήκε και στον Τσαγιανιδη η μπάλα, μετά από ασίστ του Θεοδώρου. Ο Αστέρας πατούσε καλύτερα στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61’ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θεοδώρου αλλά απέκρουσε ο Κοντογεωργάκης. Στο 68’ ο Αραπης, με σουτ λίγο πιο μπροστά από τη μεσαία γραμμή έκανε το 1-1 με αυτό το άπιαστο γκολ. Δοκάρι για τον Αστέρα στο 77’. Στις καθυστερήσεις, ο Ντόντα ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τον ΓΣΑ, είχε δοκάρι με κεφαλιά.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ξανθάς, Δ. Αποστολίδης, Θεοδώρου, Καραλόπουλος, Π. Αποστολίδης, Ξηρομερίτης, Παντελίδης (67’ Βέργος), Γουτούλης, Σιαμέτης (80’ Μαρούφ), Σαρρής (70′ Πρίντζος), Χαλιμούρδας (25’ λ.τρ. Λουφόπουλος).

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Τετριμίδας, Τσαγιαννίδης, Ντόντα, Τσιάτσιος, Αράπης, Μπένος (82’ Οικονόμου), Δήμας (78’ Κυριάκος), Ν. Βούλγαρης (82’ Σουλάι), Κοντοβάς, Κλουκουτάρας (60’ Δρόσος).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top