Ιστορική πρόκριση της Αγχιάλου (ρεπορτάζ αγώνα)

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αγχίαλος, η οποία κέρδισε με το ευρύ 5-0 τον Νηλέα. Η ομάδα της Αγχιάλου προκρίνεται πρώτη φορά στους 4 του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το σκορ άνοιξε στο 15′ ο έμπειρος Σπύρος Νούσιας μετά από όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 1-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έδωσε ασίστ στον Απριγιάν, ο οποίος σκόραρε για να κάνει το 2-0, ενώ στο 33′ ο Καραγιώργος έκανε το 3-0 μετά από μπαλιά του Τσάκαλου. Μετά από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα η Αγχίαλος πήρε ασφαλής προβάδισμα και πήγε στα αποδυτήρια για ημίχρονο με το σκορ να είναι υπέρ της 3-0.

Στην επανάληψη, το 4-0 σημείωσε ο Θάνος με όμορφο δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, ενώ στο 84′ ο Τσάκαλος έκοψε προς τη μεγάλη περιοχή και με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στο απέναντι παραθυράκι της εστίας για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Πλέον, μετά τη σημερινή επιτυχία, η Αγχίαλος θα αντιμετωπίσει για τον ημιτελικό της διοργάνωσης το νικητή από το ζευγάρι Ρήγας Φεραίος – Αίας Σούρπης.

Αγχίαλος Φ.Θ. Καγιάννης, Μαγιόγλου(65′ Σίμος), Δράγνης, Στεργιόπουλος,  Τσάκαλος, Δαμάσκος, Τσέλιος, Θάνος (Σγατζής), Νούσιας (67′ Αρμάγος), Καραγιώργος, Απριγιάν (46′ Δημακόπουλος)

Ε.Λ. Νηλέας: Aϊδινής (80′ Στεργιούλας), Τζιόλας (46′ Μακρής), Σκαμπαρδώνης, Μανούσος, Μούτος, Χαιδούσης, Κιπτίου (82′ Θάνος), Μπικοράρος, Βαιόπουλος, Γεωργιάδης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top