Ιστορική πρόκριση η Αγία Άννα 1-5 το Σαρακηνό

Ιστορική πρόκριση πανηγύρισε η Αγία Άννα καθώς επικράτησε με το ευρύ 1-5 επι του Σαρακηνού, και θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το Πύρασο.

Στο 11’ η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έγινε για την Αγία Άννα, με κόρνερ που εκτέλεσε ο Πετρακος, η μπαλα κόλλησε στη μικρη περιοχή και ο Σεττος με σουτ έστειλε τη μπαλα λίγο πάνω από την εστία.

Στο 13’ ο Πετρακος με σέντρα βρήκε τον Τσελεπή που απείλησε με σουτ και εδιωξε ο Γραντας και στη συνέχεια ο ίδιος με σουτ έστειλε τη μπαλα αουτ.

Στο 23’ ο Σεττος χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ την ώρα που δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Γραντα. Στο 35’ μετά από σέντρα του Χατζητρακοσια ο Τζοβάρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Γραντα.

Στο 41’ η μεγαλύτερη ευκαιρια του ημιχρονου. Ο Χατζητρακοσιας βρήκε τον Βέργο στα πλαγια, σέντραρε και ο Κορέτα με κεφαλιά τράνταξε το δοκάρι του Γραντα. Στο 43’ ο Τσελεπής με φαλτσαριστό σουτ απείλησε, ο έμπειρος τερματοφυλακας του Σαρακηνού όμως μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος, η Αγία Άννα ξεκίνησε ιδανικά και ο Τζοβάρας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Σεττου.

Ο Τσελεπής έβγαλε μοναδική μπαλιά στον Κορέτα ο οποίος κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Τζοβάρας, εύστοχα κάνοντας το 0-2 στο 61’. Στο 69’ ο Δημόπουλος με ωραία ενέργεια μπήκε στη περιοχή πάσαρε στον Βαλωτη ο οποίος άφησε για τον Καλλιακούδα που δε μπόρεσε να κερδίσει τον Φλιγκο.

Ο Σαρακηνός με σουτ από τον Κ. Δημοπουλο το οποίο ακούμπησε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα έκανε το 1-2 και έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι στο 73’. Δυο λεπτά αργότερα ο Σαρακηνός είχε ευκαιρία και για ισοφάριση με τον Βαλωτη να σουτάρει και τον Φλιγκο να διώχνει με τα πόδια.

Στο 83’ ο Τσελεπής πήρε μπάλα από τον Τζοβάρα και με δυνατό σουτ πέτυχε ένα μαγικό τέρμα για το 1-3. Στην επόμενη φάση ο Παπαδημητριου σκόραρε για το 1-4 με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Πετράκου.

Στο 92’ ο Τσελεπής προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση με σουτ, αν και είχε δίπλα του Παπαδημητριου και Κορέτα.

Στο 93’ ο Παπαδημητριου με πολύ ωραίο σουτ στη γωνία του Γραντα διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Σαρακηνός: Γραντας, Νιαωτης(83’ Ν. Δημόπουλος) Αγγελής, Γιαμαλής, Ράπτης (72’ Μαυρίδης), Χάνος, Καλλιακούδας (72’ Θεοχαρης), Καλαμάτας (53’ Κ. Δημόπουλος), Αραμπατζής, Αντωνιου (83’ Μιλτος)Βαλωτής.

Αγία Άννα: Φλίγκος, Χατζητρακοσιας, Καλαμίδας (75’ Παπαδήμος), Βέργος, Χολέβας, Τσιουρελης (75’ Κόκκας), Κορέτα, Πετρακος (81’ Τσέλιος), Τζοβάρας(81’ Ματθαίου), Τσελεπής, Σεττος (57’ Παπαδημητρίου).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top